CSGO
VIDEÓ - Ez még egy Silvertől is durva lenne! Flusha elkövette élete hibáját, rögtön kétszer is
VIDEÓ - Ez még egy Silvertől is durva lenne! Flusha elkövette élete hibáját, rögtön kétszer is
A héten hivatalosan is mindenki felszállhat a Season 8 hype-vonatra, ugyanis minden egyes nap, egészen csütörtökig, az Epic Games el fog látni minket valami kis morzsával, ami elvezet majd minket a következő szezonhoz. Az első ilyen morzsa egy kampókezet ábrázoló kép volt, egy tipikus kalózüzenettel megspékelve. Annyira már ismerjük az Epic-et, hogy erre ne vágjuk rá azonnal, hogy a nyolcadik szezon csak és kizárólag a kalózok köré fog épülni, ám abban biztosak lehetünk, hogy lesz szerepük a Fortnite történetének alakulásában. Ezeken a teaser képeken egyébként többnyire Battle Pass skineket szokott a kiadó előrejelezni, így akik kedvelik a kalóztémát, azok igazán megörülhetnek, ugyanis közel biztos, hogy egy ilyen tematikájú Outfit a csomag részét fogja képezni!

Na, de mi van akkor, ha tényleg ez lesz a fő vonulata az új szezonnak?

ReadItFam tervezete - Reddit
Akkor bizony újból bebizonyíthatja az Epic, hogy figyel a közösség ötleteire, ugyanis több hónappal ezelőtt, egy játékos már elkészítette a Battle Royale sziget azon verzióját, amin kalózok is helyet kaptak. Ráadásul éppen a térkép bal alsó sarkába tervezte azt az öblöt, ahol a törvényen kívüli hajósok tanyáznak, oda pedig most bőven elférhet egy hasonló terület, ugyanis többen azt várják, hogy a jelenleg ott domináló hó hamarosan elolvad teljesen.
Ezt a területet ReadItFam, az ötlet megálmodója Pirate Paradise-nak nevezte el.
Hatalmas homokos part, kalóz hajók, kincses ládák, pálmafák és vízparti kunyhók színesíthetik a pályát hamarosan, ha mindezt megvalósítja a kiadó.  
**Pirates Paradise Map Idea** W/Image. (This was requested to be re-upped but at the bottom left) from r/FortNiteBR
Persze mindez csak találgatás, amit azért érdemes néha végigvenni, mert az Epic tényleg előszeretettel merít a közösségi ötletekből, nem egyszer láthattunk már játékosok által kitalált skint az Item Shopban, valamint többször jelent már meg olyan tárgy, amit szintén nem a kreatív csapat tervezett a játékba.
Ma délután minden kiderül, ugyanis érkezik a következő teaser, ami könnyűszerrel elvezethet minket a kalóztémától egy teljesen más irányba!

A hivatalos előzetest láttad már?

https://gamer.hu/2019/02/24/jonnek-a-kalozok-a-nyolcadik-szezonban-egyre-biztosabb-a-vizes-biom-megjelenese/  
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

John Wick és Sofia skin is érkezik a Fortnite-ba - Előbbi extra stílussal!

Hamarosan érkezik az új esemény és a velejáró kozmetikai tartalmak.

Újabb rekord, a GTA V már 110 millió eladott példánynál jár

Évekkel a megjelenés után is nagyon fogy a Rockstar Games klasszikusa.

Igaz lett a pletyka: NEO az új ötödik a FaZe-ben!

Az igazolást a csapatkapitány, NiKo jelentette be Twitteren.

Már a megjelenés napján feltörték a Rage 2-t

Nem húzta sokáig az id Software legújabb üdvöskéje.

×