OW
Lehullt a lepel a 30. hősről: Baptiste jó eséllyel support pozícióra érkezik - Videón a története
blueblood - Acsdomonkos93 - 2 hónapja
Címkék: Egyéb Overwatch post-format-video Gameplay support Info blizzard hős 30. hős Baptise
Lehullt a lepel a 30. hősről: Baptiste jó eséllyel support pozícióra érkezik - Videón a története

KATOWICE 2019

– Limitált ideig fél áron szerezhetjük be a Viewer Pass-t – Két napunk maradt megrakni a Champions Stage-et Pick'Em-en. – Mostantól nem látszódik hibásan a szuvenír-t beváltását megerősítő gomb a letöltött meccseink között.

DANGER ZONE

– Bekerült az auto-fill squad opció a Danger Zone-ba és mostantól két fős squadok lehetnek a meccseken. RIP Solo és Trio, bár solóban lehet próbálkozni a kétfős csapatok ellen is. – A nézők az alt+szám kombináció segítségével tudnak átváltani a tíznél nagyobb csapatszámmal ellátott csapatokra. –  A nézők mostantól látják a squadok számát és színét a térképen. – A számokkal mostantól nem játékosokra tudunk váltani, hanem csapatokra. – A csapattagok között pedig a csapatszám újabb lenyomásával, vagy a "-" gomb segítségével válthatunk. – A "következő" és "előző" nézői parancsok szintén csapatokra vonatkoznak mától, nem játékosokra. – A fenti változtatásokon kívül javítottak  a csapatszíneken és a nézői panellel kapcsolatos színeken. a könnyebb láthatóság érdekében. Illetve kijavítottak egy hibát a nézői kamerákkal kapcsolatban is.

PÁLYÁK

Abbey: – Javították a lebegő virágokat – Javították néhány tárgy kirajzolási távolságát középen – Kicserélték underpass textúráját – Rámpán mostantól nem "tűnhetnek" el a fegyvereink eldobáskor – B rámpán és B lerakón is javítottak néhány hibát. – Bekerült pár új festmény – Library-t átdolgozták – Mostantól helyesen rajzolódnak ki a modellek a víztükörben. Biome: - A lerakón található dobozokra - Szebben néz ki a pálya "high" beállításokon - A bomba sebzési távolságán némileg faragtak Zoo: – Kapott egy kis vizuális tuningot a pálya – Több helyet is javítottak ahová beszorulhatott a bomba – Kicserélték a furgonok modelljét – Eltávolításra került egy láthatatlan bokor – Középen nem akadnak el a gránátok a gerendákban – A Lemur faház alatti helyet eltávolították a fejlesztők
Ajánljuk még
×