Tech

A Cooler Master újdonsága azt is érzékeli, hogy milyen erősen nyomtad le a billentyűket


A Cooler Master Bemutatja az Aimpad™ Technológiával Készülő Billentyűzetet, az MK850-et.

Új analóg mechanikus játékosoknak szánt billentyűzetet mutatott be a Cooler Master, amilyet idáig még nem láthattunk a piacon. Aki régóta vágyik a konzolos kontrollerek precíz mozdulataira, az egészen biztosan örülni fog az új AimPad technológiával felvértezett MK850-nek.

“Az MK850 a világ első mechanikus billentyűzete, amelyik olyan Cherry MX kapcsolókat használ, amelyek érzékelik milyen mélyen nyomod le az adott gombot,” mondta el Lance Madsen, az Aimpad™ főmérnöke. “Semmihez sem fogható irányítást biztosít, a legigényesebb PC játékok esetében is.”

Az MK850-et az különbözteti meg a hasonló technológiáktól, hogy az egyetlen olyan analóg billentyűzet, ami értékes Cherry MX kapcsolókat használ, amelyek érzékelik a teljes 4mm-es távolságot egy billentyű lenyomásakor, ellentétben a vetélytársakéval, amelyek csak 2mm-es távolságot képesek érzékelni és nem Cherry MX kapcsolókat használnak.

“Azért akartuk bevezetni az Aimpad™ technológiát, hogy a játékosoknak egy újabb eszközt, valamint egy újabb innovációt adhassunk”

Az Aimpad™ technológiával szerelt MK850 olyan pontos irányíthatóságot biztosít, mint amilyennel joystickok, kormányok és kontrollerek esetében találkozhatunk és lehetővé teszik az analóg irányítást digitális jeleket használva. A felhasználó szabályozhatja segítségével a sebességet, irányváltoztatást, ereszkedést, mászást és a gördülést. Vezetést igénylő játékok esetén az Aimpad™ használható arra, hogy egyenletesen kanyarodjunk, vagy nagyobb sebességgel vehessünk be kanyarokat oly módon, hogy egyszerűen szabályozzuk a billentyűlenyomás mélységét.

Az MK850 eltávolítható csuklótámasszal kerül forgalomba, amely biztosítja a folyamatos, kényelmes kéztartást, valamint két programozható precíziós görgető kerék, öt dedikált makró gomb 5 szinttel és négy profillal, eltávolítható USB Type-C kábellel, dedikált multimédia gombokkal, RGB megvilágítással és felül alumínium takaróval érkezik. Az MK850 teljes mértékben programozható a Cooler Master könnyen használható szoftvere segítségével.

Az MK850 2019 március közepétől válik elérhetővé a viszonteladó partnereknél, 63 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron.

Ezt olvastad már?

Kijött az OBS új verziója: Rengeteg optimalizációt elhozva az Nvidia kártyák számára

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva