Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Minden, amit a Halo: Infinite-ről eddig tudunk
Minden, amit a Halo: Infinite-ről eddig tudunk
A Halo az Xbox konzol egyik legnagyobb sorozata már a Halo: Combat Evolved óta, mely még 2001-ben jelent meg, az első Xbox konzolon. Az Infinite a 14. rész lesz a sorozatban, és egyben folytatása a 2015-ös Halo 5: Guardians-nek.

Az Infinite a 2018-as E3-mon lett hivatalosan bejelentve a Microsoft által. Azóta rendkívül kevés információ jött, ezeket szedtük össze most nektek.

A látványra egészen biztosan nem lehet majd panaszunk.

Mikor fog megjelenni a Halo Infinite?

Lassan 4 év telt el, mióta a Halo 5: Guardians megjelent, de még most sem tudunk semmilyen hivatalos infót arról, hogy egyáltalán nagyjából mikor jelenik meg a folytatás. 2018 júniusában lett hivatalosan leleplezve az E3-om keretein belül, de semmilyen infót nem adtak a megjelenéssel kapcsolatban. Sajnos a fejlesztő 343 Industries is csendes a játékkal kapcsolatban. Nem dolgok készülhetnek a háttérben! Március ötödikén Bonnie Ross, a 343 vezetője megerősítette, hogy a 2019-es E3-on nagy figyelmet kap majd az Infinite. Esélyes, hogy az esemény alatt kapunk végre egy hivatalos megjelenési dátumot is a Microsofttól.

Videó anyag?

Kicsit olyan érzésünk van a trailert látván, hogy a fejlesztők adtak is meg nem is tartalmat a játékból. A 2 perces videóban tulajdonképpen semmit nem tudtunk meg a játékról, de az tuti, hogy a Slipspace engine csodákra képes. Jó szórakozást: https://www.youtube.com/watch?v=Fmdb-KmlzD8

Miről fog szólni a történet?

Jeff Easterling, a 343 Industries írója a következőképpen nyilatkozott a játékról:
Gondoljatok úgy a játékra, mint a Halo 6. De valami furcsa prequel-re számítsatok. Ez a sztori folytatása, a következő epizód
Ezt figyelembe véve, arra számítunk, hogy az Infinite pontosan ott veszi majd fel a történet szálat, ahol a Halo 5 4 évvel ez előtt letette azt. További infó, hogy míg a Halo 5-ben megosztott figyelmet kapott Jameson Locke és Master Chief, az új epizódban újra Chief lesz a főszerepben, aki újra a korábbi Halo részekből ismerős páncéljában feszít.

Lesz multiplayer?

A Halo játékok gyökeres része a többjátékos mód, így a válasz mi más is lehetne, igen, lesz multi az Infinite-ben. További jó hír, hogy 4 fős osztott képernyős mód is lesz, annak ellenére, hogy korábban a Halo 5-ből ezt kivették. Frank O'Connor, szintén a 343 egyik fontos tagja még január 8-án arról tweetelt, hogy nagyon boldog a multiplayer láttán, szerinte nagyon fogják szeretni a játékosok. Állítása szerint a közösség visszajelzései alapján rendkívül sokat tudtak finomítani a működésen.

Lesz Early Access lehetőség?

Brian Jarrard, a közösséggel való kapcsolattartásért felelős 343 alkalmazott megerősítette, hogy lesz Early Access lehetőség, de arról, hogy ez mikor kezdődhet, egyelőre nincs információ. Ez egy szűk körű teszt lesz, ahol egy kis adag játékosnak lehetősége lesz visszajelzéseket adni a fejlesztőknek, melyek akár a végleges játék minőségét is befolyásolhatják. Ti várjátok már a Halo következő epizódját? Tetszik a névválasztás, vagy jobb lett volna simán a Halo 6? Szerintünk biztosan kellemes meglepetés lesz, ha ennyire titokzatosak vele kapcsolatban, és ilyen sok ideje megy a fejlesztés. Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/03/04/hasznalt-piac-5-eves-processzorral-a-mai-jatekokat-felkeszul-az-intel-i7-4790k/
×