Gaming
Bejelentették az első speciális női esport mezt, egyből szétoltották a céget
Bejelentették az első speciális női esport mezt, egyből szétoltották a céget
Előre szeretnénk leszögezni, maga a koncepció teljesen rendben van. Az egész balhé a megvalósításon és a tálaláson robbant ki! Március elején érkezett a hír, hogy egy brit cég kifejezetten női esportolóknak szánt mezt dobott piacra. Az időzítés tökéletes volt, Katowicében éppen a női CS:GO verseny döntője zajlott, a reflektorfény tehát adott volt aznapra.
De a szöveg... csak az a fránya szöveg ne lett volna ennyire rossz! És az a szoknya...
"Női gamer mezőny, készüljetek fel, megérkeztek az első női esport mezek! Ideje tenni valamit a női gamerekért, akik rengeteg negatív visszajelzést kapnak a közösségtől. Tartsatok ki, minden tiszteletünk a tiétek! Büszkén támogatjuk a női esportot, jelöld be te is női gamer ismerőseidet kommentben!"
Ahogy az várható is volt, egyből betámadták a céget egy ilyen szöveg után. Az ESL egyik elismert hostja szerint hatalmas öngól az egész, teljesen rosszul aposztrofálják benne a női gamereket. Egy kanadai streamer kikérte magának a szoknyás megoldást, mondván ők sportolók, nem szurkolók. Mikor pedig megkérdezték, ebbe az egész kampányba bevontak-e egyáltalán nőket, természetesen nem volt a válasz. A végén kapott egy kis építő jellegű tanácsot is a cég, hogy milyen irányban kellene haladni a jövőben. Azzal zárnánk csak gondolatainkat, mint amivel elkezdtük. Az ötlet nem rossz, de a megvalósítás és a tálalás hatalmas bukta!
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Erangel ráncfelvarrása folytatódik! - Megérkezett a 28. update az éles szerverekre!

Szokás szerint megkaptuk az éles szerverre is a legújabb frissítést.

Az Nvidia nem áll le - Máris jön az új GTX 1650

Hamarosan megérkezhetnek az utolsó Turing modellek.

Új Need For Speed is érkezik a Plants vs. Zombies mellé!

Az EA nem bízza a véletlenre, az év végére bankot készülnek robbantani!

×