Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
A Frozen Throne mind felett: magasan ez lett szerintetek 2017 legjobb kiegészítője
A Frozen Throne mind felett: magasan ez lett szerintetek 2017 legjobb kiegészítője
Két napja visszaemlékeztünk 2017 Hearthstone kiegészítőire, mely rövid elemzést követően egy szavazással zárult: https://gamer.hu/2019/03/05/hearthstone-szavazas-kobolds-and-catacombs-knights-of-the-frozen-throne-hs-blizzard-ben-brode-journey-to-ungoro-gamer/ Adósak vagyunk a végeredménnyel, így most ez következik:
Köszönjük a szavazatokat!
A végeredmény tehát a következő: Első helyen végzett igencsak nagy fölénnyel a Knights of the Frozen Throne (66.2%), őt követte a Journey to Un’goro 26.8 százalékot elérve, a dobogó alsó fokán pedig a Kobolds and Catacombs végzett a vokson mindössze 7.1 százalékát bezsebelve. Személyes véleményünk szerint noha mind a Lich Kinggel készült kisfilmek, mind Ben Brode rappje rendesen feldobta a Frozen Throne-t, mégis nálunk a Journey to Un’goro a nyerő. Az ok nagyon egyszerű: kétségtelen tény, hogy a hős kártyák érdekesebbek lettek a küldetéseknél, azonban hosszútávon a meta és ezáltal a játszhatósága számít - ilyen téren a Journey to Un’goro verhetetlen. Sokan a játék legbalanszosabb szakaszának tartják azt a periódust, rengeteg tier 1-es pakli volt, mindezt egészséges mértékű győzelmi rátával megspékelve.
Képtalálat a következőre: „journey to un'goro hearthstone” polygon
Ugyanezt nem lehetett elmondani a  Knights of the Frozen Throne-ra: egyes Death Knightok jóval erősebbek voltak másoknál (Gul'danhoz képest például Garrosh igen szerény képességgel bír), illetve a Druidot nagyon durván túltolta a Blizzard - a Spreading Plague-gel megkapta az egyetlen gyenge pontja (terülős aggro paklik) befoltozását, az Ultimate Infestation személyében pedig a játék egyik legkomolyabb értékét jelentő kártyát.
Képtalálat a következőre: „knights of the frozen throne hearthstone” polygon
A Kobolds and Catacombs harmadik helye viszont teljesen jogos: a fegyverek unalmasabbak voltak mindkét előző tematikus legendary szettnél, a Recruit mechanika pedig a játék egyik leggusztustalanabb kulcsszavává nőtte ki magát - és akkor még az olyan elképesztően erős lapokról nem is beszéltünk, mint a Corridor Creeper, ami egy durva nerf után máig stabil lapja a tier 1-es Odd Paladinnak.
Képtalálat a következőre: „kobolds and catacombs hearthstone” playhearthstone
Az biztos, hogy ezek kiesését alaposan meg fogjuk érezni: a 2017-es kiegészítők power leveljéhez képest sehol sincsenek a 2018-asok (a páros/páratlan mechanikát kivéve) - hosszútávon ennek örülhetünk, elvileg már idén élvezhetjük a Blizzard tervének jótékony hatását. borító
Ajánljuk még
×