PUBG
100 ezer sub! Ninja borzasztóan lemaradt, shroud a Twitch új királya!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Gaming twitch shroud Info ninja twitch új királya twitch királya
100 ezer sub! Ninja borzasztóan lemaradt, shroud a Twitch új királya!
Korábban még azt gondoltuk, hogy Ninja trónja meginoghatatlan, hiszen mind nézettségben, mind pedig feliratkozók számában nem igazán volt ellenfele. Az utóbbi időben viszont szörnyen visszaesett Ninja mindkét mérőszámban, a nézők pedig egyre inkább shroudot választják. Ezúttal egy új mérföldkőhöz ért az ex-profi játékos, méghozzá 10 nap alatt sikerült összeszednie a 100 ezer feliratkozót, ami óriási szám, tekintve hogy a második helyen 40 ezerrel áll TimTheTatman. Nem csoda, hogy ennyire örült a 100 ezres mérföldkőnek a játékos, hiszen napokra levetítve minden egyes nap 10 ezer ember iratkozott fel rá és még alig kezdődött el a hónap! Annak ellenére, hogy a 100 ezres feliratkozói számot még csak tegnap érte el a játékos, azóta újabb 15 ezer ember iratkozott fel a csatornára. Ninja nem hogy a top 3-ba, de még a top 5-be sem fért be, jelenleg a 8. helyen áll 27 ezer feliratkozóval. A Fortnite népszerűsége is rohamosan csökken, de azért látszik, hogy van még bőven néző, hiszen Tfue ott van a toppon TimTheThatman mögött.  Shroud maga is meglepődött rajta, hogy milyen kedvesek az emberek vele és hogy együtt örülnek a sikereinek. Még Tyler1 is tweetelt róla, hogy elérte a 100 ezres mérföldkövet. Jól látszik, hogy összetart a közösség.
"Rengeteg ember tweeteli. Oh ember, az emberek annyira rendesek. Twitteren az emberek annyira kedvesek, pedig nem csináltam semmit... csak videojátékokkal játszottam."
A stream végeztével egy régi ismerősének a csatornáját, jenniez_tv-t hostolta, akit még a profi CS:GO karrierjéből adódóan ismert. Miután a lány elárulta, hogy rákkal diagnosztizálták, shroud donate-elt neki 2500 dollárt, amit természetesen a rajongói tovább pördítettek és együtt hozzájárultak Jenniez kórházi számláihoz.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2018/12/19/a-twitch-kiralyai-ninja-rohamosan-veszit-a-nepszerusegebol-shroud-tobb-izben-beelozte/  
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Gyűrűzik a betiltási hullám, már a svédek is vizsgálatot írtak ki a lootboxok helyzetéről

Belgium és az USA után újabb ország, ezúttal egy igazi esport nagyhatalom állt be az ellenzők táborába.

GTA 6 vagy Bully 2! Egy Rockstar dolgozó szerint az E3-on bejelentik az egyiket

Újabb nagy dobásra készülnek a Red Dead Redemption 2 sikere után a Rockstar Games fejlesztői.

Egy magyar rajongó 3 új Operationt tervezett meg - A CS:GO közösség imádja

A játékosok imádják, a fejlesztőknek minimális erőbefektetésbe telik összeállítani, de valahogy mégsem érkezett Operation lassan már két éve.

Már a megjelenés napján feltörték a Rage 2-t

Nem húzta sokáig az id Software legújabb üdvöskéje.

×