Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Új Starter Pack is érkezett az új frissítéssel - Íme a v8.1-es ciklus legújabb Item Shop tartalmai
Új Starter Pack is érkezett az új frissítéssel - Íme a v8.1-es ciklus legújabb Item Shop tartalmai
Újból elérkeztünk egy olyan frissítéshez, amiből ismét elő lehet kaparni érdekes újdonságokat. A v8.1-es Patch végre nem egy egyszerű tartalomfrissítés, ezúttal egy komolyabb csomag érkezett, amibe természetesen pár új skin, töltőképernyő, valamint további érdekes leak került. Kezdetnek itt van például a harmadik és a negyedik küldetéshét teljesítéséért járó két ajándék töltőképernyő. Ezek a képek nemcsak jópofák, de valamilyen szinten a Fortnite: Battle Royale narratíváját is előrevetítik. Az első képen Sidewinder látható, ahogy Indiana Jones-t idézve lavírozik Sunny Steps katakombáiban, a másikon pedig a banánemberek népi rituáléjába kapunk egy kisebb betekintést. A szemfülesek akár már most kiszúrhatják a rejtett tartalmakat a képeken, Sidewinder esetében nem lesz nehéz, a banánemberek esetében viszont előbb el kell attól vonatkoztatnunk, hogy a királyukat éppen a vulkán kürtője felé cipelik, ami első ránézésre meglehetősen morbidnak hat...   A leakerek persze ezek után a szaftosabb tartalmakra is rárepültek, Lucas7Yoshi például a Patch megjelenése után negyed órával már elő is bányászott két, eddig még nem látott női karaktermodellt:   Az első egy bandázsba tekert nindzsára emlékeztet, míg a másik egy speciális alakulat tagjára hasonlít. A nindzsát Kuno néven lehet megtalálni a fájlok között, míg a futurisztikus szerkóba bújtatott katonát Psion néven. A Skin-Tracker Twitter fiók értesülései szerint, mindkét skinnek lesz férfi változata is.
A Skin-Tracker értesülései végül igaznak bizonyultak, Kuno társa Kenji, valamint Psion társa Axiom is a forrásfájlok között van már!
    A kevésbé extravagáns skinek kedvelőinek is kedveskedik ezúttal az Epic Games, két meglehetősen egyszerű karakterskin is érkezik, a férfi a Marino, a női modell pedig a Laguna névre hallgat.
Marino - Epic Games
Laguna - Epic Games
 Ha minden igaz, Laguna az új Starter Pack része lesz, járni fog hozzá egy exkluzív Back Bling, egy ananászos Wrap, valamint egy csomag V-Bucks is!
Az új Starter Pack csomag - Epic Games
ShiinaBR összegyűjtötte egy képen az összes új Back Blinget, Outfitet, Wrapet, Glidert, Emote-ot és Harvesting Toolt, amit a v8.1-es ciklusban meg lehet találni:
ShiinaBR - Epic Games
 
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hihetetlen, de több, mint 1 milliót kérnek ezekért az új gépházakért

Az InWin óriási összeget próbál legombolni a hardcore gamerek zsebéből.

Örök láthatatlanság a Shadow Bombbal? - Ninja élő adásban mutatta meg mi a titka

Kellemetlen Shadow Bomb bugra bukkant a streamer, ezzel könnyedén át lehet vészelni a szorult helyzeteket.

Na akkor lehet kezdeni gyakorolni! Tripla boostot villantottak Vertigóra, egy profi meccsen

Lengyel találmánnyal szedhetjük ki a középső CT védőt.

Érkezik a vérnyúl: Lelepleződött az esti Item Shop skin!

Előbb oldották fel a titkosított fájlt.

×