PUBG
Egy korszak zárul le? - Brendan Greene titokzatos új projektbe kezdett
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Info brendan greene brendan greene új proejt pubg új projekt
Egy korszak zárul le? - Brendan Greene titokzatos új projektbe kezdett
Brendan Greene, akit csak a PUBG atyjaként szoktak emlegetni úgy fest új ösvényre lép, ami nem biztos, hogy túl távol áll a PUBG-től. Egyelőre sajnos rendkívül ködösen fogalmaz az új terveivel kapcsolatban, amit csupán "Projekt Amsterdam"-ként emleget a twitter bejegyzésében. https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/1105829330033221637?fbclid=IwAR0P8TkJ8ZJkl_uH2JwNM9UEhwdM3xdM8iHOzI0hIWLjNls_VzwLl0orCcg A PUBG-nek azért nem fog teljesen hátat fordítani, továbbra is marad a kreatív igazgató, ám már csak tanácsadói szerepében azaz konzultálni fog a fejlesztőcsapattal is az ígéretei szerint. Viszont a fejlesztések feje Taeseok Jang lesz a továbbiakban, aki korábban a PUBG művészeti vezetője volt.
"Az elmúlt öt évem teljes egészében a battle royale-ról szólt. A kezdetektől, azaz amikor elkezdtem dolgozni a modon egészen addig, hogy elkészíthettem a saját a battle royale játékom, a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS-ot. Egy nagyszerű utazás volt és olyan magasságokat értünk el, amiről sosem gondoltam volna, hogy lehetséges. Óriási álom vált valóra azzal, hogy láthattam hogy hova növi ki magát a játék. Nem tudom eléggé megköszönni a rajongóinknak és a PUBG Corp. nagyszerű csapatának, hogy mindez megtörtént."
Greene a PUBG Corp. egy új lányvállalatában, a "PUBG Special Projects"-ben folytatja a továbbiakban pályafutását és immáron Amszterdamban lesz az új cége főhadiszállása. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből. Reméljük, hogy sikerül ismét valami hasonlóan úttörő dolgot megalkotni Greene csapatának! Sok sikert kívánunk a továbbiakban!  
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Shroud ötlete alaposan megváltoztathatja a battle royale műfaját

Az ex-profi játékos több alkalommal hangot adott már nemtetszésének a battle royale-ok műfaját illetően

Újabb rekord, a GTA V már 110 millió eladott példánynál jár

Évekkel a megjelenés után is nagyon fogy a Rockstar Games klasszikusa.

A játékosok kérték, meg is kapták! - Megérkezett a Combat Shotgun hotfix

Ezúttal is a közösség hangját hallotta meg az Epic Games.

Bréking: elhalasztják a TheVR által szervezett II. Real Talk eseményt

Az új időpontra megoldhatatlan helyszíni problémák miatt volt szükség.

×