Fortnite
Hamarosan visszavonhatjuk az Item Shop vásárlásaink Refund Token nélkül is!
aaron-igrici - Cloud - Igrici Áron - 2 hónapja
Címkék: Gameplay Újdonság Info fortnite battle royale epic games Refund Item Shop Undo Vásárlás Visszavonás
Hamarosan visszavonhatjuk az Item Shop vásárlásaink Refund Token nélkül is!
Végre eljutottunk arra a pontra, ahol arról írhatunk, az Epic Games úgy döntött, ideje bevezetni az "Undo Purchase", vagyis a "Vásárlás Visszavonása" funkciót. Amióta létezik az Item Shop, komoly problémát jelent a rendszer működése. Valamilyen oknál fogva úgy gondolták a fejlesztők, hogy nem lesz szükség megerősítésre a vásárlások során, ami ugyan papíron egy gyors folyamatot eredményez, gyakorlatban viszont olyan eseteket kreált, amitől sokaknak a haja is kihullott. Egy rossz kattintás és máris a gyűjteményünkben landolt egy olyan tárgy, amit egyáltalán nem akartunk megszerezni. A gondosan kifarmolt V-Bucks pedig az enyészeté lett...
Így néz ki jelenleg a Refund rendszer
Ezt megkerülvén az Epic bevezetett egy Refund rendszert, ami felhasználónkét három visszaváltást engedélyez. Ezeket a Tokeneket egy hónapnál nem régebbi vásárlások esetében használhatjuk fel, ekkor természetesen a teljes árat visszakapjuk. De ebből is csak három darabot kapunk, ráadásul még mindig nagyon könnyen bele lehetett szaladni a véletlen vásárlásokba, így sokaknak csakis a hibák korrigálására ment el a három Refund Token, a ténylegesen megbánt vásárlásokra már nem jutott a zsetonokból. Most újabb lendületet vesz az Epic Games és hamarosan bevezetik az "Undo" gombot az Item Shopba. Mindezt a Redditen közölte a közösséggel az egyik Epic alkalmazott, amikor néhány játékos számon kérte a kiadót, hogy a japán kliensben miért van lehetőség a vásárlás visszavonására, míg a világ többi részén még mindig szenvednek a véletlen vásárlásokkal.
Az Undo rendszer egy kisebb időkorláttal fog érkezni, vagyis minden vásárlás után 5 perce lesz a játékosoknak visszaváltani a hibás vásárlást, ekkor még Refund Token felhasználása nélkül.
A japán kliens egyébként regionális és kulturális különbségek miatt tartalmaz az első pillanattól kezdve Undo lehetőséget, ugyanis ott a PlayStation esetében az X és a O gomb funkciója eltér a többi régióétól, valamint a funkciók fel is cserélhetők, ez pedig sok esetben zavarodottságot tud okozni.
A vásárlás visszavonásának lehetősége tehát nagy valószínűséggel hozzánk is hamarosan eljut, ezzel valamivel felszabadultabbá téve a vásárlást!
 
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Nem töltenek be rendesen a textúrák? - A v9.01-ben jön a segítség!

Egy hibát már biztosan javítani fog a következő frissítés.

Kiszivárgott a következő Steam Summer Sale időpontja

Pénztárcákat felkészíteni, hamarosan itt az újabb nagy leárazási hullám!

Shroud az új Apex Legends karakterről: 'Utáltam Wattsonnal játszani'

Az ex-CSGO profi többször is aktív részese volt az Apex tesztelők körének. Az karakter viszont nem nyerte el a tetszését.

A legrosszabbkor ütött be a Win 10 kék halál

Az amerikai ECS rangadóján, a MIBR vs. Liquid döntőn a teljes közvetítés lehalt.

Új fegyver, új Pass - Megérkezett a PUBG Mobile 7. szezonja!

A Tencent jó ideig titokzatos volt a PUBG Mobile új szezonját illetően, de a mai napon lerántották a leplet az újdonságokról.

×