PUBG
Végre megvalósulhat az álom: Új motort kaphat a PUBG vagy ez már tényleg a 2.0?
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Info brendan greene pubg corp pubg 2.0 pubg új motor
Végre megvalósulhat az álom:  Új motort kaphat a PUBG vagy ez már tényleg a 2.0?
Tegnap írtunk róla, hogy Brendan Greene titokzatos új projektbe kezdett. Ezt sokan teljesen kifordították, több újság úgy értelmezte, hogy elhagyta a PUBG-t Greene, ami nem teljesen igaz, hiszen még mindig megmaradt tanácsadónak, továbbá az új munkáját is a PUBG Corp. leányvállalata szolgáltatja, ami a "PUBG Special Projects" fedőnevet kapta. Már ebből is lehet gondolni, hogy a tűz közelében maradt a PUBG atyja. A tegnapi levelében külön kiemelte, hogy az új csapatába munkaerőt keres, viszont azt egyáltalán nem taglalta, hogy mit is fog készíteni az elkövetkezendőkben. Az oldalt jobban megnézve egyből feltűnik, hogy több programozói állás van meghirdetve. A csavar az egészben viszont az, hogy immáron az Unreal Engine 4 ismerete nemhogy nem előfeltétel, hanem teljesen ki is hagyták a követelményekből, helyette szinte minden programozói állásnál előnyt jelent a Unity motor ismerete.
Egy példa a sok közül
Korábban volt már szó több alkalommal a PUBG 2.0-ról, ám azt akkor elutasította a PUBG Corp. alkalmazottja, akit azóta kirúgtak a cégtől. Most viszont határozottan érdekes, hogy épp egy új motor tűnt fel a horizonton. A Unity egyébként első ránézésre kellemes választás lehet, hiszen gyakorlatilag bármilyen platformon funkcionál. Ez azt jelenti, hogy az új játék végre kaphat crossplatform támogatást, akár csak a PUBG nagy ellenfele, a Fortnite. Azt pedig jól tudjuk, hogy milyen sokat számít, ha egy játék minden platformon elérhető, az pedig már csak a hab lenne a tortán, ha még ingyenes is lenne... https://twitter.com/HayzPUBG/status/1105861176888643584 Egyelőre persze még mindenki csak találgatni tud. Az is benne van a pakliban, hogy Greene egy teljesen új játékba kezdett, amit csak évek múlva fogunk megpillantani, de a "PUBG Special Projects" könnyen jelentheti azt is, hogy akár a mostani játék alapjait írják újra fű alatt. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2018/07/25/brendan-greene-jatekfanok-biztosan-utalnak-engem/
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

John Wick és Sofia skin is érkezik a Fortnite-ba - Előbbi extra stílussal!

Hamarosan érkezik az új esemény és a velejáró kozmetikai tartalmak.

Igaz lett a pletyka: NEO az új ötödik a FaZe-ben!

Az igazolást a csapatkapitány, NiKo jelentette be Twitteren.

LOLbox-image

Epilepsziás rohamokat okozhattak az új Trials finisherek - A Riot Games azonnal törölte a funkciót

A finisher animációk komoly veszélyt jelentettek a fényérzékeny epilepsziával küzdő emberekre.

Új fegyver, új Pass - Megérkezett a PUBG Mobile 7. szezonja!

A Tencent jó ideig titokzatos volt a PUBG Mobile új szezonját illetően, de a mai napon lerántották a leplet az újdonságokról.

×