Akciók
Akciófigyelő: Ingyen behúzható a GRID 2 ráadás ajándék DLC-kkel
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: Info humble bundle ingyen akció akciófigyelő ingyen játék humble grid grid 2
Akciófigyelő: Ingyen behúzható a GRID 2 ráadás ajándék DLC-kkel
A Humble Bundle ezúttal ismét egy remek játékkal lepett meg bennünket. Ez alkalommal a GRID 2 került sorra, ami egy remek autós játék, akinek esetleg kimaradt volna az évek során, annak mindenképp érdemes pótolnia, hiszen nem csak a Steam raktárunk értékét növeli, hanem egy olyan üde színfolt a versenyzős játékok világában, amitől a Need For Speed sorozat is bőven tanulhatna. https://www.youtube.com/watch?v=Jhg9F4vYbyw A PC Guru a következőt írta a játékról:
"A GRID 2 tehát nincs tartalom híján, a cirka 20-25 órás karriermódot egy igencsak masszív online szekció támogatja, és akkor még nem is szóltunk az érkező DLC-kről (bővebben a keretes írásunkban), vagy az offline játszható osztott képernyős mókáról. A GRID 2 összességében van elég jó ahhoz, hogy újra és újra visszacsábítson bárkit a monitor elé pár futam erejéig: aki az autóversenyzést szereti, az egész biztosan kellemes órákat fog eltölteni az aszfaltcsíkokat gyűrve, akár offline, akár online száguldozik."
A GRID 2-höz ajándék DLC-ket is csomagoltak, így a csomag ára 44,24 €, azaz 14 000 Ft lenne, ha a boltban vásárolnánk meg. Nem kell félni, a játék a későbbiekben is megmarad. Egyedül arra kell figyelni, hogy aktiváljuk a Steamen a kapott kulcsokat, pár héten belül ugyanis le szoktak járni.

A játékot innen tudjátok behúzni

Az akció vasárnap délutánig tart. Ha nem menne az aktiválás, itt találtok egy részletes leírást a procedúráról. Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/03/14/itt-kezdodik-az-elet-ninja-1-millio-dollarert-streamelte-az-apexet/
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Shroud elárulta: Így reformálná meg a battle royale műfaját

Shroud ismét hangot adott nemtetszésének.

Új fegyver, új Pass - Megérkezett a PUBG Mobile 7. szezonja!

A Tencent jó ideig titokzatos volt a PUBG Mobile új szezonját illetően, de a mai napon lerántották a leplet az újdonságokról.

Kiszivárgott a következő Steam Summer Sale időpontja

Pénztárcákat felkészíteni, hamarosan itt az újabb nagy leárazási hullám!

×