Fortnite
Új infók érkeztek a Spectator módról - Már a menü is kész van hozzá!
aaron-igrici - Cloud - Igrici Áron - 2 hónapja
Címkék: Gameplay Újdonság Info fortnite battle royale epic games új mód Spectator Mode
Új infók érkeztek a Spectator módról - Már a menü is kész van hozzá!
Utoljára januárban hallhattunk utoljára a Spectator módról, ekkor egy e-mail került fel a világhálóra, amiben a kiválasztott tartalomgyártókat az Epic egy házon belüli tesztelésre invitálja. A tesztelési folyamat egyébként már lepörgött, Los Angeles-ben tartották egész februárban. Nos, mindezek után hatalmas csend övezte a témát, maguk a tesztelők sem szivárogtattak ki infókat a módról, így szépen lassan el is felejtette a közösség, hogy valaha szó volt a szóban forgó módról.
Így néztek ki az e-mail meghívók - Epic Games
Most viszont új erőre kapott a hír, ugyanis megjelent egy videó, amiben a Spectator mód menüjét látni, vagyis meglehetősen előrehaladott már a fejlesztési folyamat, ha a felhasználói felületet pofozgatja éppen a kiadó.   A videóban jól látható, külön kiválaszthatjuk majd, hogy az egyik ismerősünket, vagy pedig egy szabadon választott meccset szeretnénk-e követni. A barátok menüpont alatt listázva lesz az összes játékban lévő ismerősünk, így ténylegesen esélyt kapunk majd arra, hogy azt a személyt kövessük, akit igazán szeretnénk.
Sőt, lesz esélyünk Game Session ID-k szerint is szűrni! Minden meccsnek van egy azonosítója, amit többnyire a jobb felső sarokban láthatunk. Ezt beírva valószínűleg egyenesen a játékba repít majd minket a Spectator mód.
Ez egy olyan funkció, ami például a League of Legends esetében kiválóan működik. Már csak azért is, mert ha a másikra várunk, akkor elüthetjük azzal az időt, hogy megfigyeljük, éppen hogyan teljesít, ahelyett, hogy unatkoznánk egyedül a Lobby-ban. Sajnos még pontos megjelenési dátumot nem tudunk, ám nem hisszük, hogy hónapok vannak hátra, ha már a tesztidőszak is lassan egy hónapos, s a felhasználói felületről is előkerültek már a videók.  
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×