Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Új outfittel és a játék egyik legritkább kinézetével jöhet a játékba a St. Parick's Day LTM
Új outfittel és a játék egyik legritkább kinézetével jöhet a játékba a St. Parick's Day LTM
A normál Battle Royale mód a Fortnite legnépszerűbb része, azonban az Epic Games folyamatosan igyekszik frissen tartani a játékot a különböző limitált idejű módokkal. Legutóbb a High Stakes tért vissza, most pedig egy Szent Patrik napi LTM érkezhet.
Szent Patrik napja évente tartott ünnep Szent Patrik, Írország egyik védőszentje tiszteletére, az írek nemzeti ünnepe. Március 17-én tartják, azon a napon, melyen a hagyomány szerint Patrik meghalt.
A rövid kitekintőt követően nézzük is, hogy honnan véljük tudni az érkezést! Sima Battle Royale mód egy kis csavarral: minden loot uncommon, vagyis zöld színű, kivéve a Buried Treasure-t persze. Egy sima LTM nem érne meg egy cikket, azonban az mindenképp, hogy visszatér a játék egyik legritkább kinézete, a  Sgt. Green Clover:
Utoljára majdnem egy éve, tavaly áprilisban volt vásárolható a shopban!
Nem ez az egyetlen, aminek örülhetnek a rajongók, ugyanis jöhet egy új skin is, mely Maven névre hallgat, a szövege pedig, hogy "gonosz és zöld" - balról a 2.:
forrás: dexerto
Ha valahonnan nagyon ismerős ez a skin, akkor eláruljuk, hogy nem vagy egyedül: ez konkrétan egy kisebb átszínezése és minimális átdizájnolása a Rogue Agentnek, mely starter packes volt: Szerk: van még egy kinézet, amire hajaz az új - az Overtakerre: Képtalálat a következőre: „overtaker skin fortnite” Szent Patrik napja ugye holnap lesz, ahogy említettük a cikk elején - kíváncsian várjuk, hogy az Epic Games valóban behozza-e vasárnap az LTM-et és hozzá a skineket. Várjuk!  
Ajánljuk még
×