Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
Újabb játékban tarol a hardveres ban, alig fél óra alatt tiltja ki az új accountokat
Újabb játékban tarol a hardveres ban, alig fél óra alatt tiltja ki az új accountokat
Bármelyik fejlesztő csapat példát vehetne az Apex Legends eltökéltségéről, ahogy a csalókkal küzdenek. A játék szinte minden rekordot megdöntött már a játékosszámot tekintve, mégis ez az egyik legbiztonságosabb, a nagy nevek közül. Korábban már írtunk róla, hogy az Anti-Cheat brutális hatékonysággal dolgozik, naponta 11 000 embert kaszál el átlagosan.
A játék indulása óta, minden egyes napon.
Ez azonban még mindig nem elég, legutóbbi újításként bevezették a hardveres bannolást is. Ami évek óta hiányzik a rivális játékokból, azt itt másfél hónap alatt összehozták. Szépen csendben, komolyabb hírverés nélkül elindították a hardveres banokat. A csalók fórumai tele voltak a cheater siránkozásaival, de valamiért nem tudjuk sajnálni őket.
Cheaters ARE being combated! from r/apexlegends
A folyamat így néz ki: ha a Respawn csaláson kap valakit, nem csak a csaláson kapott accountot bannolja ki, hanem a PC hardvereit is. Jellemzően az alaplappal kezdi, ha tehát valaki HWID (hardware azonosító) bant kap, erre kapja meg szinte először a tiltást. Így próbálják biztosítani, hogy a csalók ne térhessenek vissza egykönnyen a játékba. Ha pedig új alkatrészeket, új gépet vesznek, legalább kétszer meggondolják, akarnak-e ismét csalni az Apex szervereken. Ha egy accountot csalás miatt bannolnak és bekerül a rendszerben, fél óra múlva a rendszer már képes felismerni és kitiltani az új accountot, ha ugyanarról a gépről származik. Ezzel a húzással a Respawn igazán magasra tette a lécet, amit még a legnagyobbak sem mindig képesek megugrani. De ami a rivális játékoknak lemaradást jelent, az szuper hír az Apex játékosoknak. Egyre több a verseny, rengeteg a játékos, jó érzés biztonságban tudni a meccseket a cheaterektől.
És ki tudja, lehet végre az olyan óriások, mint a Valve is észbe kapnak, hogy előálljanak valami hasonlóval...
 
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Eddig bírta Dusty Depot? - Rift Beaconök jelentek meg a raktáraknál

Komoly változások érkezhetnek a pálya közepére.

Hiába bodito és flash 40-ese, végül elbukott a Salamander

Derekasan helytálltak a mieink, de ez még túl nagy falat volt.

Hiba került a rendszerbe, de már dolgoznak rajta a fejlesztők

Mostanában nincsenek a fejlesztők a helyzet magaslatán, egy újabb hiba csúszott a rendszerbe.

LOLbox-image

Bővült a 9.18 tervezett tartalma - Kayle további törődést kap a kiadótól

A 9.17-es buff után a 9.18-ban is kap egy kis kakaót a hős.

×