CSGO
VIDEÓ - Lezajlott a 130 000 forintos 1v1 fogadás pasha és smooya között
tamas-biro - Tamas Biro - 1 hónapja
Címkék: Counter Strike post-format-video Fun pasha pashabiceps smooya pasha csgo pasha 1v1
VIDEÓ - Lezajlott a 130 000 forintos 1v1 fogadás pasha és smooya között
A profi esport karriert mostanra feladó pasha 30 évesen is felveszi a versenyt még a legskillesebb fiatalokkal is. Hogy ezt bebizonyítsa, elfogadta smooya 1v1 kihívását, ahol a brit fenegyerek 100 dolláros tétet határozott meg.
Ezt emelte fel Papito 500-ra, ami mostani árfolyamon 130 000 forintnál is több.
SPOILER következik, szóval ha végig szeretnéd izgulni a videót tekerj a cikk aljáig! Elment mindenki aki nem akarja tudni az eredményt? Akkor jöhet egy rövid összefoglaló! Bo3-as rendszert játszottak, 16 nyert körig. Az első egy sima aim map volt ahol 14:14-ig kiélezett volt a meccs, itt azonban pasha egy duplával 16:14-re behúzta az első pályát. A második map AWP-vel ment az 1v1, itt a lengyel játékosnak reális esélye nemigen volt, bár a végeredmény szoros 16:13 lett smooyának. Jöhetett a mindent eldönti pisztoly 1v1. Ez pedig még az eddigieknél is szorosabb lett, 15:15 lett a vége. Smooya ekkor bejelentette:
"Kész, annyira izgulok hogy ne is folytassuk!"
Természetesen nem úszta meg ennyivel, és a hosszabbításban pasha laza 4:0-ra megnyerte a fogadást, és az ezzel járó 500 dollárt. Simán lehetne ebből egy sorozat, Papito a fiatalok ellen, lenne jelentkező bőven!Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A TYGEROWL ismét akcióba lendül! - Meghívást kaptak a Twitch Rivals PUBG versenyére

Érdemes lesz követni a TYGEROWL pályafutását a Twitch-en!

150 000 forint szomorú igaz története, tanulságos sztori a loot boxok erejéről

A skineket és egyéb tárgyakat rejtő dobozok meglepően gyorsan képesek hatalmas károkat okozni. Akár egyetlen este alatt is.

Feltörték a hivatalos Fortnite Twittert - Szanaszét trollkodták az üzenőfalat a v8.20 miatt

Ez a frissítés nem éppen úgy sült el, ahogyan azt tervezte a kiadó. Legalábbis a visszhang sokkal komolyabb annál!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO