Egyéb
Vérgőzős akciók, felturbózott sztori és lenyűgöző grafika - Devil May Cry 5 teszt
Vérgőzős akciók, felturbózott sztori és lenyűgöző grafika - Devil May Cry 5 teszt
Akik ismerik a sorozatot, pontosan tudják mekkora klasszikussal van dolgunk. Az első rész 2001-ben indult világhódító útjára, és a Devil May Cry sorozat sikere azóta is töretlen. A széria legutóbb 2008-ban hallatott magáról érdemben, a Devil May Cry 4 óta azonban csak erőtlen próbálkozásokra futotta a sorozattól. Így az ötödik rész több mint 11 év után veszi fel a történet fonalát, ott ahol a 4. rész letette. A hosszú kihagyás talán nem is csoda, hiszen a Hack & Slash játékok az utóbbi időben nem teljesítettek túl jól a piacon. Történetük nem túl bonyolult, ami a manapság divatos epikus sztorik és háttérvilágok korában valóban elég nagy hátrány. A kiadó azonban valóságos csodát tett a Devil May Cry 5. részével, és minden várakozásnak megfelelő sikerjátékot hoztak össze. A játékról készített tesztet igyekeztünk spoilermentesen tartani, és a legfontosabb pontokra koncentrálni.
Úgymint hangulat, véres akciók és felturbózott történet!Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

100 megás Vertigo frissítés érkezett, szinte minden hibát kijavított a Valve

Pixelhibák, túlságosan előnyös pozíciók és wallbang helyek is szerepelnek a listán.

LOLbox-image

Könnyít a Riot Games a Zed nerfen - Nem a jelenlegi PBE verzió érkezik majd a 9.8-ban

Sok kicsi sokra megy, szokták mondani. Ezúttal tényleg csak egy kicsit módosít a kiadó, ám ennek igazán örülhetnek a Zed játékosok.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO