HS
Újabb lapokat láthattunk: mech szinergiákra építő Hunter legendary és egy Priest epic jön
blueblood - Acsdomonkos93 - 4 hete
Címkék: Egyéb Hearthstone Info hs lapok új lapok Rise of Shadows
Újabb lapokat láthattunk: mech szinergiákra építő Hunter legendary és egy Priest epic jön
Napról napra egyre több lapot láthatunk a Rise of Shadows Hearthstone kiegészítőből - ezúttal egy epic Priest lapot, valamint egy legendary Hunter kártyát láthattunk. Utóbbi Oblivitron névre hallgat: halálakor egy mech lapot kirak a kezünkből és aktiválja a deathrattle-jét.
Mennyire lehet jó?
Elsőre baromi lassúnak tűnik a lap. Kétségtelen tény, hogy elég ízes kombót alkot például a Spider Bombbal, így halálakor leszedésként funkcionál, majd az asztalra rak még egy leszedést, azonban a Play Dead kirotálása miatt egyelőre nincs olcsó aktivizátor standardben - persze ha jön, még változhat a helyzet. Spider Bomb(89807).png Play Dead(62891).png A másik egy Priest varázslat, mely mechanikáját láthattuk már más lapokon: körönként fejlődik folyamatosan, egyre több támadást vesz el a következő körünkig egy miniontól.
Mennyire lehet jó?
Nos ezeknél a lapoknál elég sokat számít, hogy hány körig szorongatjuk a kezünkben, hisz az igazi value nem 1-2 kör alatt nyerhető ki belőle, egy biztos: szinergiákban nincs hiány, mutatjuk: Shadow Word- Pain(315).png Shadow Madness(442).png Cabal Shadow Priest(147).png No és persze egy két lapos ingyenes (!) leszedést képes alkotni a Topsi Turvy-vel. Topsy Turvy(89924).png Hogy ezek a szinergiák elegek lesznek-e ahhoz, hogy az ember pakliba rakja, az jó kérdés, de érdekes kártyákat láthattunk, az fix - ilyen téren azt gondolom eddig nem lehet panasz a kiegészítőre.
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO