PUBG
"Na ezért nem játszik senki ezzel a szarral" - Dr DisRespect ismét kiakadt a PUBG-n
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 hete
Címkék: PUBG Info dr disrespect doc drdisrespect
"Na ezért nem játszik senki ezzel a szarral" - Dr DisRespect ismét kiakadt a PUBG-n
Sokan még mindig nem tudják feldolgozni, ha lelövik őket. Azt nem tudjuk ,hogy Dr.DisRespect is ebbe a kategóriába esik-e vagy csak a megjátszott karaktere miatt viselkedik hisztérikusan, de az biztos, hogy még mindig nincs kibékülve a PUBG-vel. Hosszú idő után mégis visszatért a játékhoz egy rövid időre, ám ezúttal is rendesen kiakadt és senkit sem sem kímélt.
"Ezt a játékot egy rakás puncinak tervezték. Így van! Ez valami szörnyű. Guggolva bujkálnak a bokrok mögött meg távolról várják, hogy valakit egy golyóval lelőhessenek... puncik! Na ezért nem játszik senki ezzel, kivéve a Dél-koreaiakat."
"Egyetlen alkalommal sem haltam meg egy 1v1-ben, nem én! Egyszer hátulról, majd balról.[...] Ez szörnyű, ez a játék kibaszott szörnyű!"
Az tény, hogy a népszerű streamerek egyre kevésbé választják a PUBG-t az utóbbi időben, de ez javarészt a nemrég megjelent Apex Legends-nek köszönhető, ahol még mindig óriási a hype. Viszont a PUBG még nagyon távol áll attól, hogy senki ne játsszon vele, hiszen még mindig a Steam legnépszerűbb játékai között van, bár az utóbbi időben valóban ismét megcsappant a játékosbázis. Csak azt nem értjük, hogy DrDisRespect miért játszik a PUBG-vel, ha ennyire utálja..

Erre emlékszel még?

https://gamer.hu/2018/08/23/dr-disrespect-szenne-alazta-brendon-greene-t-es-pubg-corp-ot/  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO