PUBG
Ismét realisztikusabb lett a PUBG - Íme az új zörgő hangrendszer a gyakorlatban
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 hete
Címkék: PUBG Info hangrendszer zörgő hangrendszer
Ismét realisztikusabb lett a PUBG - Íme az új zörgő hangrendszer a gyakorlatban
A 27. update egy érdekes újítása, hogy mostantól a felszerelésünk különböző zörgő hangokat fog adni, csakúgy mint a való életben. Aki figyelemmel követte a fejlesztést az évek során, az biztosan nem lepődött meg túlzottan, ugyanis ezt nagyjából egy éve ígérték meg, az eredeti ütemterv szerint pedig 2018-ban meg kellett volna érkeznie. Persze érthető, hogy csúsztak vele, hiszen sokkal több probléma akadt a játékkal, mint amire számítottak a fejlesztők, a játékosok pedig a zörgő hangrendszer nélkül is tudtak létezni. Most viszont megérkezett és némi plusz zajra kell számítani, ha fullos felszerelésben próbálunk majd osonni mások háta mögé.

Mi ad zörgő hangot?

A hátizsákunk, a legtöbb fegyver, de még bizonyos ruhadarabok is kaptak egy új hangeffektet. Egyedül a pisztolyok, a közelharci fegyverek és a gránátok nem kaptak zörgő hangeffektet.

Most akkor hangosabbak lettek a karakterek?

Bizonyos szempontból igen. Egy teljes felszereléssel rendelkező játékos zajszintje magasabb lett, így könnyebb észrevenni, ha valaki mögénk próbál osonni. A hallható távolság viszont nem változott, így emiatt nem lehet távolabbról kiszúrni másokat. A különbséget itt hallhatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=bYXS9tSQDbk&feature=youtu.be

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/03/22/az-uj-unreal-engine-ben-mar-rombolhato-a-kornyezet-a-pubg-rajongok-egybol-nekifeszultek/  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO