Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
PUBG
Boldog szülinapot PUBG! - Már 2 éves a játék!
Boldog szülinapot PUBG! - Már 2 éves a játék!
A PUBG jött, látott és letarolta a játékpiacot. Lehet szeretni vagy utálni, de az vitathatatlan, hogy a  battle royale-ok térhódítását a PUBG-nek köszönhetjük. A játék pedig éppen 2 éve, március 23-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, ebben az időben még természetesen csak korai hozzáférésű volt a játék, az 1.0-áig decemberig várni kellett. Ekkor még csupán a fejlesztők egy kis csapata dolgozott a PUBG-n, ami időközben olyan óriásira nőtt, hogy egyidejűleg 3 millióan is játszottak vele. Azóta a fejlesztőcsapat többszörösére nőtt, új irodák nyíltak és minden erejükkel azon dolgoztak, hogy a játékosok elégedettek legyenek. Időközben a PUBG minden népszerű platformra megjelent. Idén pedig már az esport is a fő fókuszba került. 2018-ban főként a játék stabilitására koncentráltak, továbbá igyekeztek a játékminőséget magasabb szintre emelni. Sajnos rengeteg probléma is előjött időközben, de a fejlesztők tanultak a hibáikból és a jövőben igyekeznek minél problémamentesebb frissítéseket kiadni.
A PUBG Corp. megköszönte minden játékosnak, hogy idáig kitartottak a PUBG mellett és remélik, hogy a jövőben sem lesz ez másképp.
A PUBG CEO-ja, Chang-han Kim
Március 27-e és április 24-e között egy ajándék sapkával kedveskednek a rajongóknak, amit a játék store-jában szerezhetünk be ingyenesen. A konzolosok egy kicsit később, április 9-e és május 7-e között tudják majd beszerezni az ajándék sapkát. Azt is külön kiemelték, hogy jelenleg újradolgozzák a korábbi pályákat, egyelőre még Erangel van terítéken, ahol a looton kívül további újdonságokra számíthatunk. A PUBG Corp. CEO-ja egy videóval készült a 2 éves évforduló alkalmából: https://www.youtube.com/watch?v=mauC-bAleYc

Ezt láttad már?

https://gamer.hu/2019/02/18/pubg-evolucio-igy-fejlodott-a-jatek-a-kezdetektol-napjainkig/      
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A PUBG Mobile mostantól szól, ha túl sokat játszol

Új rendszert vezet be a Tencent a PUBG mobil verziójában.

Ice Golem a maximumra járatva: ezt a 3 tippet fogadd meg a lap használatakor!

Ha szeretnéd kimaxolni a lapban lévő lehetőségeket, tarts velünk!

HSbox-image

Hearthstone Érettségi 2019: Középszint - Összejön a Legend?

Csütörtökön a HS játékosok tesztelhetik tudásukat.

A játékosok egyszerűen imádják az új benzines kannákat - Íme az 5+1 legszebb robbantás

A 30. update óta mindenki a szétlőhető benzines kannákra van ráfeszülve.

×