PUBG
Túl sokat PUBG-zel? Indiában ezért már egy napra kitilt a játék
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 hete
Címkék: PUBG Info pubg mobile india
Túl sokat PUBG-zel? Indiában ezért már egy napra kitilt a játék
Korábban írtunk arról, hogy a PUBG-t már több helyen is betiltották Indiában. Voltak, akik fittyet hánytak a tiltásra, 10 embert hamar előállított a rendőrség, de azóta halálos vonatgázolást is tulajdonítottak a játéknak. A felkorbácsolt indulatoknak köszönhetően pedig a Tencent egy új időzár funkciót tett a játékba, ami figyelmezteti a játékosokat 2, illetve 4 óra játékidő után.
Ha pedig egy nap alatt túllépték a 6 óra játékidőt, akkor másnapig letiltja a játékos fiókját.
A rendőrségi tiltás egyelőre csupán India egyetlen államában él, ez a korlátozás viszont az összes indiai játékost érinti, akik nem örülnek túlzottan az új funkciónak. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a rendszer mi alapján tiltja le az adott fiókot és hogy egyáltalán ki lehet-e játszani a rendszert. Indiában óriási népszerűségnek örvend a PUBG, épp ezért kampányolnak ilyen erősen a játék ellen bizonyos csoportok. Az új időkorlát bevezetés ellenére a Tencent egyelőre nem kommentálta az esetet, így nem lehet tudni hogy csak megelőző óvintézkedések szemtanúi lehettünk vagy a kormány utasította erre az óriásvállalatot.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/03/23/boldog-szulinapot-pubg-mar-2-eves-a-jatek/  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Az megvan, hogy a WESG-en kennyS összehozta élete eddigi legmagasabb CS:GO ratingjét?

KennyS nagyot villantott Kínában, 27:3-ba lőtte magát a vietnami csapat ellen.

Meglehetősen egyedi egeret mutatott be a Glorious PC Gaming Race

Ha egyedi és könnyű egérre van szükségünk, akkor a Model O jó választás lehet!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO