R6
Lelőhetetlen védők Chalet-n: már rankeden is kihasználják a bugokat, ezekre vigyázzatok!
Lelőhetetlen védők Chalet-n: már rankeden is kihasználják a bugokat, ezekre vigyázzatok!
Új év, új szezon, új bugok: ha annyiszor kapnék életem során 100 forintot, ahányszor ezt az R6 kapcsán leírtam és még fogom, akkor épp azon gondolkodnék, hogy mire verjem el millióimat. Komolyra fordítva a szót: sajnos akármennyire kijavított szűk egy hete egy adag bugot a Ubisoft, még mindig rengeteg komolyabb a játékban van - mind közül a legdurvább az, ami Chalet-n folyik. Az egyik youtuber összeszedte, hogy milyen glitch-eket láthatunk (nyugodtan reportolhatjátok, ezen a linken érhető el a csatornája, de nem hinném, hogy túl sok foganatja lenne sajnos) a sokak által alapból nem túl balanszosnak vélt pályán.
A cikk célja ezen helyek bemutatása az elkerülés céljából, illetve két villámgyors tipp megosztása a végén.
Lássuk! Ezeken a helyeket amint látható konkrétan lelőhetetlenek vagyunk.
Mi a teendő?
Amellett, hogy kötelességem megemlíteni: semmiképp se használjátok ki ezeket, egyrészt mert nem etikus, másrészt mert adott esetben ban járhat érte. Ennél specifikusabb tipp azonban a következő kettő:
  1. Mondanám, hogy kerüljétek el ezeket a helyeket, azonban rengeteg, szinte lehetetlen, úgyhogy egyszerűbb megoldás: ha az "enemy detected outside" feliratot látjátok, akkor ignoráljátok, támadjatok másik irányból: 5v4-ben könnyebb lesz
  2. Extrém eset és baromi ritka, de meg lehet késelni ezeket a védőket
Készüljetek, ugyanis rankedben is már kihasználják egyesek sajnos ezeket a hibákat! Reméljük még a héten javítja a Ubisoft.
Ajánljuk még
×