CSGO
A HoP eSport kiesett, az 1998 még esélyes az ESEA Advanced playoffban
A HoP eSport kiesett, az 1998 még esélyes az ESEA Advanced playoffban
Az ESEA Advanced harmincadik szezonjában két magyar csapat játszott, mindkettő bejutott a rájátszásba, ahol egyenes-kieséses rendszerrel játszanak az együttesek. Március 25-én az 1998, az ex-BP5 legyőzte a lengyel ACTINA PACT ötösét, eezzel továbbjutott a top16-ba. Megkérdeztük a csapat legújabb játékosát, coolio-t, aki DEv helyére érkezett a lineupba, hogy mi a helyzet a csapattal, hogyan érzik a tornát:
"Sokat készülünk, és javítottunk a készülés módján is, együtt vagyunk és jó a hangulat. Bízunk a sikeres szereplésben ezen és a következő versenyeken is, de nehéz dolgunk lesz. Sajnáljuk, hogy a HoP-nak nem sikerült ma nyerni, izgalmas lett volna ebben a ligában is találkozni, na meg örültünk volna a fix magyar továbbjutásnak. Reméljük a következő fordulóban mi revansot vehetünk a spanyolokon, és a magyar CS:GO közösség együtt szorít majd nekünk!"
Ha a következő ellenfelet is legyőzik a srácok, akkor már 575$-al gazdagabbak. Afölött pedig már van esély bejutni az ESEA MDL-be, ami az ESL Pro League előszobája, nem kisebb csapatok játszanak benne, mint a Virtus.pro, ENCE, Vitality...
Elég erős ágrajzot kaptak a magyarok | https://play.esea.net/index.php?s=league&d=bracket&id=7480
A HoP eSport azonban szerencsételenebbül járt. Ők a spanyol Arctic Gaming csapatát kapták meg ellenfélül, akiktől 0:2-re kaptak ki. A BO3 alatt összesen 16 kört hoztak, a csapat játékosa, hussaR szűkszavúan értékelte az összecsapást:
"Nincs mit sajnálni, jobbak voltak mint mi, ennyi ?♿️"
 
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×