PUBG
Jönnek a fegyverdíszek és Chocotaco végre saját skint kap!
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 hete
Címkék: PUBG Info keychain fegyverdísz fegyverdíszek pubg fegyverdísz
Jönnek a fegyverdíszek és Chocotaco végre saját skint kap!
Nehezen lehet eldönteni, hogy a fejlesztők merre is akarják görgetni a PUBG szekerét, hiszen egyszer a realisztikus vonalat hangsúlyozzák, máskor pedig a csilli-villi rikító skinekkel árasztják el az új ládákat. Ezúttal is inkább az utóbbi irányába indultak el, ugyanis a Rainbow Six Siege-ből ismert keychaineket fogják behozni a játékba a kiszivárgott információk szerint. A 27. update mellett ugyanis számos új fájl érkezett, amelyek egy része új skineket rejt. Sajnos a kinézetüket egyelőre nem láthatjuk, de a "Paradise keychain" neve már árulkodó. A keychain a fegyveren lévő kis díszeket jelenti, amelyeknek gyakorlatilag semmi haszna nincs, csupán némi optikai tuning. Ha valaki szeretné feldobni a fegyverét, akkor ezzel nemsokára megteheti. A fájlok között olyan hangzatos újdonságok szerepelnek, mint a Dino Park, Level 4 Armor, Care Package vagy épp Playerpubgknown.
Valami hasonlóra kell számítani
Ez még nem minden, ugyanis ChocoTaco is saját skineket kap végre valahára. A streamer maga jelentette be, persze túl sok választása nem volt, ugyanis az update fájljaiban már ott lapultak a Choco nevével fémjelzett cuccok. Sajnos pontosan nem lehet tudni, hogy hogy fognak kinézni choco skinjei, de az biztos, hogy egy ejtőernyőt egy Berylt és egy pár új cipőt fog kapni a népszerű játékos.   Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor, de valószínűleg nem kell már túl sokat várni rá. Egyelőre csupán ennyi információ áll rendelkezésünkre, viszont ha kikerülnek a képek, abban az esetben frissítjük a cikket.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/03/27/mubalhe-vagy-ez-mar-komoly-shroud-es-dr-disrespect-osszeszolalkoztak/    
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
HSbox-image

Fejenként 35 milliós végkielégítés a váratlanul kirúgott Activision Blizzard dolgozóknak

A rekord bevételi utáni leépítések teljesen váratlanul érték a dolgozókat, de legalább anyagilag korrekt próbál maradni a cég.

LOLbox-image

Melyik hőst mainelik a legtöbben? - Kigyűjtötték a teljes listát!

Egy Reddit felhasználó kigyűjtötte, hogy mely karaktereket mainelik a legtöbben a feliratkozószám alapján. Meglepő eredmények születtek.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO