Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Fortnite Item Shop és Locker App – Az eddigi legjobb és legminőségibb közösségi ötlet


Az élet meglehetősen zsúfolt tud lenni, ezekben az időszakokban pedig van, hogy nincs esélyünk az Item Shopot bogarászni a gépünkön, vagy a konzolunkon. A Fortnite Item Shop viszont napi ciklusokkal rendelkezik, így sajnos megvan annak a lehetősége, hogy egy-egy hőn áhított, vagy teljesen új tartalomról lemaradunk, mert nincs esélyünk a bolt elé kerülni.

Easkate erre az esetre készítette el az Item Shop és Locker figyelő App tervezetét, ami valljuk be egy fantasztikus ötlet. Nem egyszer történt meg velem is, hogy Instagramon megtetszett egy Outfit, ami az éppen aktuális ciklusban jelent meg, de a munkám, vagy egyéb elfoglaltságaim miatt képtelen voltam a gépem elé kerülni, hogy elverjem rá a gondosan összehordott V-Bucks tartalékaim. A “Fortnite Retail Row” pontosan ezekben a helyzetekben segítene, képesek lennénk feltölteni a felhasználónkat V-Bucks-szal, bármikor elérhetnénk az aktuális Item Shop tartalmakat, valamint képesek lennénk elérni a Lockert is a mobilunkon keresztül, így bárkinek megmutathatjuk a gyűjteményünket, valamint utazás közben akár új skin kombinációkon agyalhatnánk.

Az eredeti terv – Reddit

Ugyan a legtöbb mobilkészüléken elérhető Fortnite Mobile is lehetővé teszi számunkra az Item Shop és a Locker nézegetését, csak erre a célra az a több gigányi tárhely, amit felhasznál a játék, luxus.

Egy ilyen minőségi, letisztult programra biztosan a legtöbb játékosnak igénye lenne, lehetséges, hogy ideje lenne komolyan megfontolnia az Epic Games-nek az Item Shop App elkészítését. Persze csak az után, hogy bevezették a “Biztosan meg szeretnéd vásárolni a tárgyat?” gombot, mert az érintőképernyők világában bőven lenne véletlen vásárlás a jelenlegi rendszerben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva