CSGO
Bár igaz lenne: ez volt a legjobb áprilisi CS:GO tréfa
Bár igaz lenne: ez volt a legjobb áprilisi CS:GO tréfa
A CS-s játékosok kreativitásukat gyakran élik ki bolondok napja közeledtével. Volt már itt szó tomahawkról, vagy feszítővasról, ezúttal most egy pályavátoztatást hozunk el nektek. https://gamer.hu/2019/04/01/csgo-update-ujdonsag-kes-feszitovas-gamer-hir/ Redditre került fel ez a kis fanmade alkotás, mely Mirage alsójába mutat be egy kisboltot, ahova be lehet bújni. Jól meg lett csinálva a videó, hihetőnek is tűnhet elsőre, hogy tényleg alakítottak a pályán. Sokak szerint az is jó lenne, ha csak április elsejére hoznának be egyetlen napra hasonló kis updateket.
Ki tudja, még valami jó is kisülhetne belőle.
https://youtu.be/NOAC70JZvZA Ha azonban tényleg bekerült volna, komoly változást is hozhatna az amúgy már lassan unalmassá váló Mirage-ra. A CT-knek lehetőségük lenne elrejtőzni, és könnyedén kontorllálni az underpasst. Két emberrel még biztosabb lenne a védelem, egyikük az alagút mid-felőli végén, másikuk a rács mögött állna. A videó valójában 2016-os, és még csak nem is április elsejére készült, valaki komolyan szeretett volna egy hasonlót. Van azonban egy komolyabb probléma azon kívül, hogy nem tudjuk, mennyire borítaná fel az egyensúlyt a pályán. A kerítéseken/rácsokon való átlövés nagyon rossz a játékban, sokszor semmilyen sebzést nem lehet kiosztani rajtuk keresztük. Ti örülnétek egy hasonló zugnak patkányban? 

Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Nyakunkon a PUBG Major! - Hangulatos trailer érkezett

Már nem kell sokat várni az összecsapásokra.

FUN: Megdőlt a konzolos kill rekord. Nemsokára beérhetik a PC-s számokat

30 emberrel végzet egyetlen meccsen! Mindössze 6 fraggel maradt el az abszolút világrekordtól.

CS:GO a színfalak mögött: hálószoba titkok és rágó miatt gratuláló Liquid játékosok

Az egymás közötti chatben pont ugyanaz megy a profiknál is, mint bármelyik MM-en.

Piacszemle: Végre hazánkba is megérkeztek a GTX 1660-asok

Hazai körkép a GTX 1660-asok főszereplésével.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO