Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
PUBG
A PUBG Corp. beismerte a hibát, hamarosan újranyitják a Survivor Pass: Vikendi küldetéseket!
A PUBG Corp. beismerte a hibát, hamarosan újranyitják a Survivor Pass: Vikendi küldetéseket!
A PUBG Corp. egy hivatalos közleményt osztott meg pár perce redditen és a hivatalos social csatornáin. Ezúttal az előző, Vikendi Survivor Pass került a középpontba. Képtalálat a következőre: „vikendi pass”
While the communicated end-date of Survivor Pass: Vikendi was 04/02/19 across all channels, the remaining time displayed in-game referenced the grace period by when players must claim all rewards, and not the Pass end date itself.
Elmondásuk alapján az általuk lekommunikált időpont és a játékban mutatott időpont (ez a beváltására vonatkozott, nem a küldetések teljesítésére) nem egyezett meg, így a felhasználók egy része félreértelmezhette ezt. Elnézést kérnek az esetlegesen felmerült kellemetlenségért. Ennek orvoslására némi belső tesztelés után egy teljes hétig újra megnyitják a Vikendi Pass küldetéseit. Erre várhatóan április 9-én kerül majd sor, de addig még jelentkeznek a pontos részletekkel.

UPDATE!

Úgy tűnik egy kis kommunikációs baki csúszott a dologba, így könnyen lehet, hogy csak Xbox-ra és PS4-re vonatkozik a fenti dolog. A hivatalos bejelentésig így óvatosan kezeljék a PC-s felhasználók a fenti információt.    
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×