Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
"Be kellene tiltani" - Harry herceg keményen nekiment a Fortnite-nak
"Be kellene tiltani" - Harry herceg keményen nekiment a Fortnite-nak
Az utóbbi időben egyre inkább elszaporodott a "tiltsuk be!" mozgalom, de leginkább a népszerűbb játékok ellen szólaltak fel a legtöbbször. A Fortnite-ot is be akarták már tiltani több különböző országban, de egyelőre hiába, ennek ellenére a PUBG-t India egyes részein már sikerült betiltani, most pedig Harry herceg fejezte ki nemtetszését a Fortnite-tal kapcsolatban.
Harry remekül ért a fiatalok nyelvén
Ő királyi fensége Henrik Sussex hercege, Dumbarton grófja, Kilkeel bárója, avagy a becenevén Harry herceg már korábban is felszólalt a Fortnite ellen, ám akkor csupán azt ajánlotta, hogy inkább a Minecrafttal foglalják el magukat a fiatalok, most viszont keményebben nekiment a témának. A következőt mondta a BBC tudósítójának:
"Azt a játékot nem szabadna engedélyezni. Mi előnye van ennek egy család életében? [...] Azért készítették, hogy függésbe taszítson, egy olyan függőség, ami a számítógép előtt tart, amíg csak lehetséges. Felelőtlenség. Olyan, mint amikor házhoz megy a pofon, de a gyerekek hozzák be a küszöbön és emiatt családok mennek tönkre."
Harry herceg a közösségi médiára is hasonló kijelentést tett, szerinte ugyanis ez addiktívabb mint az alkohol vagy a drogok. Az Egyesült Királyságokban sokkal súlyosabb probléma a Fortnite, mint azt gondolnánk, amikor ugyanis betört a brit piacra, akkor a sajtó is rámozdult.
A herceg | Forrás: hellomagazine.com
Így születtek meg az "iPad törős" eset, amit bizonyos szülők elismeréssel követtek, de a fiatalok több esetben lopták el a szüleik bankkártyáját, de olyan eset is akadt, amikor a Fortnite miatt fejelte meg az anyját egy kiskorú. Ezek persze mind szélsőséges példák, amelyek valószínűleg a Fortnite nélkül is ugyanúgy megtörténtek volna, de mindig egyszerűbb valami mást hibáztatni a valódi probléma helyett. Az Epic Games egyelőre nem kommentálta a kijelentést.

Ez történt korábban:

https://gamer.hu/2018/09/07/het-sztorija-fegyelmezni-probaltak-megfejelte-az-anyjat-fortnite-miatt/    
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy vadiúj pálya érkezik az Erangel 2.0 helyett?

Egy új pályanév tűnt fel a fájlok között.

Ninjáék kört veszítettek a mechák miatt, ki is fordult magából a streamer

Folytatódik a mecha őrület, Ninjáék sincsenek biztonságban.

Itt vannak a Fortnite legújabb kozmetikai tartalmai - v9.0 skin jelentés

Ha új frissítés, akkor új skinek. Ezúttal még a Battle Pass is színesíti a ciklust!

Szalay Balázs interjú: a gaming már a Hungaroring Classic-ot is elérte

Július 12-14. hazánkba látogat a világ legnívósabb klasszikus autóverseny sorozata.

×