Gate sponsorship Gate sponsorship
Hearthstone

Kipróbálnád az új ingyenes legendary-t és szereted a Priestet? Akkor ez a deck neked való!


Kora reggel már olvashattátok a legutóbbi HS patch tartalmát, melynél sokak számára természetesen a szimpla bejelentkezéskor kapott ingyen legendary volt a téma:

Új bundle, aréna változtatások és ingyen legendary – Ez volt a tegnapi frissítésben

Valószínűleg jó páran már pörgetitek is a kártyát, azonban mutatunk egy paklit azoknak, akiknek még nem jutott idejük arra, hogy készítsenek hozzá egy decket: ez a jól ismert Gallery Priest felturbózott verziója.

Deck kód:

AAEBAa0GCAAJtAOiCcLOAuPpAo2CA5eHAwuQAqEE5QTTCtcK0cECmcgC5cwCtM4C/eECgvcCAA==

Gyakorlatilag a Gallery Priest picit módosított verzióját láthatjuk, melyben a szóban forgó kártya egy kis plusz boostot jelent. Egészen konkrétan még konzisztensebbé teszi a paklit: eddig Zerekkel a pakliból megidézve, vagy Shadow Essence-szel (esetleg ha már meghalt, Eternal Servitude-del visszahozva) hozhattuk ki a nagy minionjainkat, melyek közül Velennel és Malygos-szal elég komoly sebzést be tudtunk vinni 2 mind Blastot használva.

Nos egy újabb opció Varrgoth: önmagában 6 manánál 10 sebzés Mind Blasttal, vagyis ő nem az OTK vonalat erősíti, de a 6 élet elég masszív ahhoz, hogy nem biztos, hogy az ellenfél képes lesz megoldani egyből. Teljesen jó play 7 manánál egy Eternal Servitude-ot beduplázni, de adott pakli ellen akár üresbe is kitehető 4 manánál.

Egy szó, mint száz: elég jól illeszkedik a kártya a paklihoz, így ha van kedvetek kipróbálni, akkor még most tegyétek meg – kedden éles a Rise of Shadows, és a deck jelentős része kirotál.

Jó játékot kívánunk hozzá!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva