Fortnite

Aranyba borult az Item Shop – Sárkányokat idéző Wrappel bővült a Fortnite


Egyre menőbb Wrapekkel jelentkezik az Epic Games!

Egészen érdekes Item Shop ciklusra ébredhettünk a mai nap, visszatért egy közösség kedvenc Legendary skin, újból elérhető a teljes Brite Set, valamint bővült az Item Shop exkluzív Wrapek száma is, ezúttal egy igazán menő kiadással!

Raptor – 2000 V-Bucks

A Fortnite Battle Royale mód első igazán rendhagyó legendás skinje Raptor volt, aki egy sárga maszkban és aviátor kabábátban teljesít a szigeten. Amióta megérkezett, a játék sokat fejlődött, így a kozmetikai tartalmak között is találni olyan elemet, ami talán összetettebb, ám ettől még nem lesz kevésbé menő skin. Véleményem szerint bőven megéri az árát, már csak azért is, mert nem hemzsegnek a Raptor játékosok a meccseken.

A Brite Set

Raptor mellé felkerült egy olyan szett is a kínálatra, amiből talán eddig a legtöbb elemet vásárolták a játékosok a Fortnite megléte alatt. Visszatért a Brite Bomber, s kedvenc csákánya a Rainbow Smash, valamint partnere Brite Gunner és a hozzájuk tartozó Brite Blimp Glider is.

Golden Scales – 500 V-Bucks

Az egyéb, egyébként már olcsóbb termékek mellé érkezett egy eddig még sosem látott, egészen menő ajánlat, a mai nappal debütált ugyanis a boltban a játék legújabb Wrapje, a Golden Scales! Az aranyozott pikkelyek egyszerre idézik a sokak által a játékba kívánt sárkányokat, valamint az aktuális Battle Pass 100-as szintjéért járó Luxe stílusát. Ha csak simán egyedinek szeretnél tűnni a harcmezőn, vagy kedvenc karaktered Luxe, kötelező vétel kell, hogy legyen az új Wrap, ki tudja mikor kerül legközelebb vissza a bolt polcaira…!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva