Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
R6

A közösség ismét ott volt a szeren: 6 R6 alkotás, melyet büszkén gyűjtött össze a Ubisoft


Aktívan figyeli a Ubisoft a Rainbow Six Siege közösségét, néha viszont mi segítünk nekik – persze egy pár perces hírnévért cserébe. Ez a “declassified” sorozatuk, mely immáron a 4. résszel jelentkezett tegnap estefele.

[2019-04-05] Declassified #4 - Header 2

A kiadó bemutat néhány remekművet azok közül, amiket az idők során találtak meg különböző forrásokból: alapvetően Redditről, de láthatunk Twitterről, Instagramról, de még Tumblrről szerzett tartalmat is. Rajzok, cosplay, tetoválás, háttérkép – lesz itt minden, menjünk is végig rajtuk!

Lesion_Pro Reddit felhasználó Lesion maskarája az első, mely nevéhez híven tényleg elég profi: elég jól kidolgozott a ruha, egyedül picit egy fegyvert hiányolhatunk a képről.

A következő egy Thermite fanart, melynek szerzőjét olvashatjátok a kép alján: nos az amerikai igazán sármos, amikor épp nem bevetésen robbant egy óriási lyukat.

Ezt követi az Ollie Keable által készített Ela tetoválás: baromi jó ez a kacsintás!

Egy rajzzal folytatjuk a sort: Floootle örökítette meg Alibit.

Őt követi a FireRed.Studios által készített háttérkép, melyet simán beállíthatunk asztalinak is, ha úgy érezzük itt az ideje a váltásnak.

Végezetül Hibana legújabb elite skinjét rakta bele a posztba a Ubisoft: a valkyrieapr által rajzolt Onkochishinnek helye van a listán, nem is kérdés!

Reméljük, hogy ti is élveztétek az összeállítást: tök jó, hogy a kiadó összegyűjti ezeket néha, ez mindenképp egy (apró) piros pont!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva