OW
Becsorogtak az első infók az idei Archives-ról: új mapen, Kubában játszódhat a küldetés
Becsorogtak az első infók az idei Archives-ról: új mapen, Kubában játszódhat a küldetés
Nyakunkon az idei Archives esemény (tavaly április 10-én startolt és egészen hó végéig tartott), így várható volt, hogy lassan becsorognak az első infó morzsák is - így is történt nemrégiben. Aki esetleg nem ismerné ez Archives egy küldetéssorozat, melyet az Overwatch hősei teljesítenek, mind PvE mód: ilyen volt tavaly a Retribution, 2017-ben pedig az Uprising.
Képtalálat a következőre: „overwatch retribution” polygon
Tegnap ezt a Tweetet osztotta meg a Blizzard a nagyérdeművel: Egészen konkrétan egy fiktív újságban, a Havanna Sunban láthattuk:
dexerto
Mit tudtunk meg?
Nos egyrészt azt, hogy Kubában egy új pályán zajlik majd az esemény valószínűleg, másrészt egy családról van szó, akik kénytelenek voltak eladni a kis rum lepárlóüzemüket egy "névtelen pénzügyi csoportnak". A szeszfőzde mellett a történet említi a történelmi Havanna-tengeri erődöt is, amelyet ugyanaz a névtelen pénzügyi csoport vásárolt meg, és magántulajdonossá is vált egyben. Van egy történet arról is, hogy egy hurrikán hamarosan eltalálja Kubát Don Rumbotico után, így az archives küldetések őrült vihar alatt történhetnek. A Overwatchnak még nincs Havanna mapje, így úgy tűnik, hogy a Blizzard egy teljes új pályát tervezett az eseményhez, mely a korábbi szivárgások alapján 16-án kezdődik és május 6-án ér véget. A napokban okosabbak leszünk - no meg persze jó pár új skin érkezésére is számíthatunk! borító
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×