Fortnite

Egy bug miatt OP a Boom Bow + Piramis kombó – Lehetetlen helyzetből lőhetjük ki ellenfeleinket


Ugyan a Fortnite egy félelmetesen sikeres játék, az sosem volt titok, hogy sajnos a hatalmas sikerrel bizony néha bődületesen nagy bugok is érkeznek a játékba.

Ezúttal is egy ilyen hatalmas vizuális bug kezdett hódításba, a Boom Bow és a piramis elem ugyanis jelenleg képes totálisan elrontani néhány játékos játékélményét.

A Boom Bow a múlthéten érkezett a játékba, s ahogy az lenni szokott a közösség egyből rárepült a fegyverre, hogy kitapasztalják, mégis milyen határok között ingadozik a teljesítménye. Minél többet és többen játszottak vele, annál egyértelműbbé vált, valami nincs rendben a fegyverrel, amikor a piramis elem mögött bújunk meg vele. Azok, akik a Boom Bow-val lőttek az elem mögül, azt tapasztalták, hogy míg ők szabadon sorozzák ellenfeleiket, a válaszcsapás nemigen érkezik meg. Ám azok, akik támadták a Boom Bow használókat a piramis mögött, azt tapasztalták, hogy valami csoda folytán nekik robban le az életerejük, míg ők rá se látnak az íjazó ellenfélre.

Reddit – Mr_Fortnut

A képen jól látszik a bug gyakorlati alkalmazása. Ha a célkeresztet a piramis széle fölé helyezzük, képesek leszünk belőni a célt, még akkor is, ha azt egyébként számunkra is teljesen kitakarja az elem, ami mögött megbújtunk. Cserébe mindez visszafelé nem érvényes, az ellenfeleink ebben a helyzetben képtelenek minket eltalálni.

Ugyan nem annyira egyszerű, mint a piramis esetében, de ez a bug használható az egyenes falak mellett is. Ebben a helyzetben ügyeskedni kell, hogy hogyan pozícionáljuk karakterünket, ám ha megtaláltuk a kívánt szöget, szintén hatalmas előnybe kerülhetünk.

Az Epic Games még hivatalosan nem nyilatkozott az ügyben, így nem tudni, hogy a holnapi, v8.30-as frissítésben mindezt javítani fogják-e, vagy még legalább egy hétig komolyan meghatározza majd a metát a Boom Bow.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva