APEX
Egyhamar még biztosan nem lesz kompetitív mód az Apex-ben - A Respawn Twitteren reagált
Egyhamar még biztosan nem lesz kompetitív mód az Apex-ben - A Respawn Twitteren reagált
Az Apex Legends kezdi kinőni magát, ezt pedig egyre inkább érzik a játékosok is. Akik mesterévé váltak a játéknak, azok sorra hozzák a jobbnál jobb eredményeket, igyekeznek a Trackereket minél magasabbra pörgetni. Viszont azok, akik sosem számítottak kiemelkedő FPS játékosoknak, vagy csak újak a játékban, egyre nehezebben jutnak emiatt győztes helyzetekbe. A sikerélmény tehát nem minden esetben igazolható, ezért többen gondolják azt, hogy egy esetleges kompetitív mód javíthatna a helyzeten. Azok, akik kihívásra és méltó ellenfelekre vágynak, nekiugorhatnának a kompetitív játékoknak, míg azok, akik a játék szeretete miatt játszanak, megmaradhatnának a sima, rangsor nélküli módban. Drew McCoy, a Respawn Entertainment projektvezetője legutóbb úgy döntött, hogy Apex_Support néven válaszol egy-két közösségi kérdésre. Ezek között természetesen felbukkant a kompetitív mód lehetőségének kérdése is, amire a következő választ adta:  
"Szeretnénk, ha a játékosaink olyan magas színvonalon űzzék egyszer a játékot, hogy szükség legyen egy kompetitív módra, ám jelenleg nincs tervben egy ilyen jellegű szcéna bejelentése.  De természetesen figyelni fogjuk a közösség óhajait sóhajait a jövőben is."
Ez a probléma tehát egyhamar még biztosan nem oldódik meg, ahogyan Leaderboard rendszer sem fog érkezni a játékba, a Respawn munkatársa szerint bőven elegek a Trackerek ehhez a játékba, nincs szükség külön rendszerre ehhez.   McCoy minden üzenete végére odabiggyesztette, a "nyugi, figyelünk rátok" üzenetet, vagyis arra kéri a kiadó a közösséget, hogy a jövőben is folyamatosan ötleteljenek, kérjenek, ugyanis ezek alapján fogják tudni továbbfejleszteni a játékot.  
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy új sztori alapú játék készül a PUBG univerzumában

A PUBG Corp. tovább terjeszkedik, úgy tűnik több frontról indítanak támadást hamarosan!

NBK bemutatja: Scout keringő lépcsőről, rossz pozícióból, mégis 4K-val a végén

Az új mouz lineup nem bírt a Vitality ötösével, ezúttal is ZywOo és NBK cipelték a csapatot.

×