Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Egy bughalmaz jelenleg Junk Junction - Ha tehetitek jól kerüljétek el!
Egy bughalmaz jelenleg Junk Junction - Ha tehetitek jól kerüljétek el!
Valaminek mindig meg kell borulnia a Fortnite-ban, ezt a jelek szerint Junk Junction teljesíti újabban, a terület ugyanis képes hajmeresztő dolgokat produkálni mostanában. A héten egyre többen jelezték, hogy valami nincs rendben a Fortnite vas és fémhulladék tárolójában. A pálya legészakibb pontja mellett található elkerített terület igazán misztikus eseményeknek adott otthont, sokan arról beszéltek, hogy képesek voltak "szellemlövések" áldozataivá válni.
Ám egy Jachael nevezetű felhasználónak hála, kiderült mi a probléma Junk Junctionnel!
[video width="1920" height="1080" mp4="https://gamer.hu/wp-content/uploads/2019/04/DASH_1080-2.mp4"][/video] Ugyan a szellemlövések esete izgalmasan hangzik, sajnos a valóságban nem erről van szó. A magyarázat egyszerűen csak az, hogy egy újabb idegesítő bugra bukkantak a játékosok, amit ha nem figyelünk meg rendesen, akár könnyedén el is mehetünk mellette. Ahogy a fenti videóban is látszik, a Junk Junctiont határoló kerítések egyáltalán nem működnek úgy, ahogy kellene nekik. Már csak azért sem, mert nem képesek felfogni a lövéseket. Lényegében átlőhetünk probléma nélkül a fémkerítésen, ráadásul ha a vastelepen tartózkodunk, akkor át is látunk rajtuk. Így azok a játékosok, akik kintről érkeznek a vastelepre, hátrányban vannak azokkal szemben, akik belül bújnak meg. Nem elég hát, hogy átlátnak belülről a játékosok a kerítésen, még át is lőhetnek rajta. Persze ez utóbbira mind a két fél képes, ám egyértelműen nem fog egy tárat beleereszteni a kerítésbe a kintről érkező, annak reményében, hogy a golyók áthatolnak a felületen és a mögötte guggoló játékost megsebzik. (Elvégre nem is lát mögé...)
Az ilyen jellegű hibáknál nincs is kellemetlenebb a játékban, így amíg igazoltan nem javítja mindezt az Epic Games, jobb ha elkerüljük Junk Junctiont!
 
Ajánljuk még
×