Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Egy bughalmaz jelenleg Junk Junction – Ha tehetitek jól kerüljétek el!


Valaminek mindig meg kell borulnia a Fortnite-ban, ezt a jelek szerint Junk Junction teljesíti újabban, a terület ugyanis képes hajmeresztő dolgokat produkálni mostanában.

A héten egyre többen jelezték, hogy valami nincs rendben a Fortnite vas és fémhulladék tárolójában. A pálya legészakibb pontja mellett található elkerített terület igazán misztikus eseményeknek adott otthont, sokan arról beszéltek, hogy képesek voltak “szellemlövések” áldozataivá válni.

Ám egy Jachael nevezetű felhasználónak hála, kiderült mi a probléma Junk Junctionnel!

Ugyan a szellemlövések esete izgalmasan hangzik, sajnos a valóságban nem erről van szó. A magyarázat egyszerűen csak az, hogy egy újabb idegesítő bugra bukkantak a játékosok, amit ha nem figyelünk meg rendesen, akár könnyedén el is mehetünk mellette. Ahogy a fenti videóban is látszik, a Junk Junctiont határoló kerítések egyáltalán nem működnek úgy, ahogy kellene nekik. Már csak azért sem, mert nem képesek felfogni a lövéseket. Lényegében átlőhetünk probléma nélkül a fémkerítésen, ráadásul ha a vastelepen tartózkodunk, akkor át is látunk rajtuk.

Így azok a játékosok, akik kintről érkeznek a vastelepre, hátrányban vannak azokkal szemben, akik belül bújnak meg. Nem elég hát, hogy átlátnak belülről a játékosok a kerítésen, még át is lőhetnek rajta. Persze ez utóbbira mind a két fél képes, ám egyértelműen nem fog egy tárat beleereszteni a kerítésbe a kintről érkező, annak reményében, hogy a golyók áthatolnak a felületen és a mögötte guggoló játékost megsebzik. (Elvégre nem is lát mögé…)

Az ilyen jellegű hibáknál nincs is kellemetlenebb a játékban, így amíg igazoltan nem javítja mindezt az Epic Games, jobb ha elkerüljük Junk Junctiont!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva