Egyéb
Star Wars Jedi: Fallen Order - Megérkezett az előzetes
farkas-mate - Farkas Mate093 - 4 napja
Címkék: post-format-video Gaming trailer Info Star Wars előzetes jedi fallen order
Star Wars Jedi: Fallen Order - Megérkezett az előzetes
Az utóbbi időben rengeteg találgatás érkezett az EA vadonatúj Star Wars játékával kapcsolatban, de végre megérkezett az első trailer, ezzel együtt rengeteg kérdés lett megválaszolva. A Fallen Orderben egy menekülő padawant alakítunk majd, aki sith-ek ellen menekül, akik minden áron ki akarják irtani az utolsó jedit is.. A történet a Sith-ek bosszúja után játszódik, amikor is Palpatine elrendelte a 66-os parancsot, azaz megkezdték a jedik felszámolását a létező összes módszerrel. A Birodalom senkit sem kímélt, karakterünk épp ezért próbál elvegyülni az univerzumban, de ez nem túl sokáig működik, innen indul be majd a cselekmény. A játékot a Respawn készíti, akiknek a nagy sikert arató Apex Legends-t is köszönhetjük. Ezúttal viszont egy kizárólag single player játékot kapunk, amiből a mikrotranzakciók teljesen hiányoznak majd. A játék megjelenése még kicsit arrébb van, 2019 november 15-én fog érkezni Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra. Kíváncsian várjuk, hogy mit fognak tudni összehozni a srácok. https://www.youtube.com/watch?v=0GLbwkfhYZk&feature=youtu.be

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/04/12/videokartya-ajanlo-2019-milyen-kartyakat-erdemes-vasarolni/

Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"DDOS sajnos mindig is lesz a Steamen" - rossz hír a CS:GO és PUBG játékosoknak

Kassidy Gerber úgy véli, a Valve mindent megtesz a DDOS támadások kivédésére, de 100%-os sikerük sosem lesz.

A fejlesztők is nerfelnék az Astralis-t, de a console még nem áll készen

A dánok sikersztorija már tényleg elképesztő méreteket ölt, karrigan javaslatára a fejlesztők megpróbálkoztak a csapat nerfelésével.

"Ez egy [email protected] vicc! Folyamatos DDOS és bundázás megy" - újabb botrány a NoxFire körül

A szervezők a botrányok idején még a díjazást is átírták az oldalon.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO