PUBG
A PUBG Corp. mutatott egy kis kóstolót - Hamarosan itt vannak a fegyverdíszek?
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 napja
Címkék: PUBG Info pubg corp charm fegyverdísz
A PUBG Corp. mutatott egy kis kóstolót - Hamarosan itt vannak a fegyverdíszek?
Nagyon úgy tűnik, hogy a fegyverdíszek hamarosan bejönnek a játékba. Korábban már írtunk róla, hogy az adatbányászok megannyi új "charm" névre keresztelt új skint találtak, ilyeneket pedig eddig még nem láttunk a játékban.
Hasonlókra lehet számítani
Ezeket a fegyverre aggatható kis díszeket a népszerűbb játékokban már láthattuk korábban, a Rainbow Six Siege-ben például régóta a játék részét képezik. Ez nem jelenti azt, hogy kötelező lenne a megvásárlásuk, gyakorlatilag semmit nem adnak a játékmenethez, csupán a fegyvereinket tehetjük egyedibbé, ha esetleg erre vágynánk. https://twitter.com/PUBG/status/1117497528574935041 A PUBG Corp. nem kommentálta jó ideig ezt a szivárgást, most viszont egyértelműen utaltak az érkezésükre.  A pletykák szerint az új update-ben fognak megérkezni, amelynek felbukkanása a héten várható, természetesen egyelőre csupán a Teszt szerveren, a szokásos egy hetes periódus után pedig az Éles szervereken is élvezhetjük majd az új apróságokat, meg persze remélhetőleg más fontosabb újítás is érkezik a skineken kívül.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/03/28/jonnek-a-fegyverdiszek-es-chocotaco-vegre-sajat-skint-kap/  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO