PUBG
A rajongók 0 Ft-os közösségi ötletekkel dobnák fel a PUBG-t
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 napja
Címkék: PUBG Info pubg corp rajongók pubg ötletek pubg koncepció 0 ft
A rajongók 0 Ft-os közösségi ötletekkel dobnák fel a PUBG-t
Hiába eltelt több, mint 2 év, a PUBG-ben még mindig akadnak komolyabb hibák, amelyeket nem sikerült megoldani az évek során. A desync javítása meglehetősen komplikált, viszont vannak olyan apróságok, amelyek nem kerülnének különösebb erőfeszítésbe, ha pedig az ötlet adott, akkor gyakorlatilag 0 Ft-ból összehozható a megvalósítás. Ebben az esetben is hasonlóról van szó, egy játékos összegyűjtötte az eddigi apróbb változásokat, amelyek színesítették a játékot, ezeket pedig opcionálisan állíthatóvá képzelték el, azaz mindenki eldönthetné, hogy milyen kinézettel játszana szívesen.

Zene & Lobby

Ki emlékszik még az 1.0 előtti zenepakkra? Sokan mai napig visszasírják ezen zenéket, de egyesek a PGI zenéjét kedvelték meg, de Vikendi és Sanhok bejövetelekor is kapott új muzsikát a PUBG. Mindenki eldönthetné, hogy melyiket szeretné hallgatni, esetleg beállítható lenne az összes keverése, hogy ne legyen olyan unalmas a háttérzene, feltéve ha nem húzta még mindenki le 0-ra a hangerőt. Az évek folyamán a lobby dizájn is jócskán megváltozott, a háttereknek viszont minden esetben megvolt a maguk hangulata. A nosztalgia jegyében sokan visszaállítanák egy-egy korábbi verzióra a témát, ez sem kerülne túl sok erőfeszítésbe.

Térkép

A régi rendszerben teljesen máshogy nézett ki a térkép, ezzel együtt a társaink is másképp mutattak a térképen. Azóta újradolgozták a UI-t, viszont van akinek a régebbi jobban bejött. Az elképzelés szerint mindenki opcionálisan eldönthetné, hogy melyik verziót szeretné használni. Az élő játékosok színkombinációját is mi állíthatnánk be, kedvünk szerint. Mindössze ennyi változtatásnak is sokan tudnának örülni. Ha minden igaz, a választható zenék hamarosan érkeznek, de könnyen lehet, hogy az ötleteket felkapja a PUBG Corp. is és bekerül minden a játékba. Ti örülnétek ezeknek a változtatásoknak?

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/04/15/a-pubg-corp-mutatott-egy-kis-kostolot-hamarosan-itt-vannak-a-fegyverdiszek/  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Interjú: Tényleg a PUBG 2.0 miatt hagyta ott a céget Brendan Greene?

Mindenki arra kíváncsi, hogy mire készül most Brendan Greene.

Az megvan, hogy a WESG-en kennyS összehozta élete eddigi legmagasabb CS:GO ratingjét?

KennyS nagyot villantott Kínában, 27:3-ba lőtte magát a vietnami csapat ellen.

Itt vannak a kalózok, s végre kaptunk egy vulkánt is - Megérkezett a v8.0-ás frissítés!

Megérkezett az új szezon, teljesen új játékélménnyel szolgál az Epic Games!

LOLbox-image

Hatalmasat bukott a Griffin - Újból az SKT Korea bajnoka!

Fakerék olyan szinten játszottak, amire még talán ők maguk sem számítottak!

Mikor jön a következő Xbox? Új részletek, pletykák és infók

Hivatalos információ még nem látott napvilágot, ennek ellenére már rengeteg félinformációnk van a témával kapcsolatban.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO