Egyéb
A Twitch ingyenes karaoke játéka garantáltan levisz az életről
farkas-mate - Farkas Mate093 - 3 napja
Címkék: Gaming Fun twitch twitch live twitch sings karaoke
A Twitch ingyenes karaoke játéka garantáltan levisz az életről
A Twitch továbbra is hihetetlen népszerű a streaming platformon, ezt kihasználva egy új, ingyenes játékot dobtak piacra, aminek népszerűsége a közeljövőben garantált. A Twitch ugyanis gőzerővel tolja a hirdetéseket, a streamerek pedig mint tudjuk, könnyen felülnek a hype vonatra. A játékot a Harmonix Music Systems stúdió készítette, akiknek olyan nagy sikerű alkotásokat köszönhetünk, mint a Rock Band vagy a Guitar Hero. A játék a Twitch Sings nevet kapta és már most közel 2000 zeneszám érhető el rajta. Az alkalmazásba beépítették a streamelés lehetőségét, így akár OBS nélkül is lehet nyomni, elég ha bejelentkezünk a játék felületéről és indulhat is a móka. Természetesen a Sings-ben található avatarunkat, a színpadot mind-mind testre szabhatjuk. A duett mód egyelőre elég érdekesen zajlik, ugyanis élőben nem működik egyidőben és az első részét az egyik streamer egyedül, a következő részt pedig a másik streamer énekelheti. Épp ezért elég cringe felvételekkel találkozhatunk egyelőre, de egyesek épp ezért kedvelik a Sings-t ennyire. A játékot itt találjátok

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/04/14/star-wars-jedi-fallen-order-megerkezett-az-elozetes/
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

World Cup előtti hibajavítások és fejlesztések - Itt a Fortnite v8.30.2!

Folyamatosan érkeznek a World Cup előtti hibajavítások!

FIFA 19 Carniball Gomez 90 SBC tippek

A Carniball okán zseniális lapokat húzhatunk be pakkokból, de SBC-ből sincs hiány. Itt vannak a mi csapataink Gomez 90-es lapjához!

Megjött a TOTW 26: Főszerepben Sterling, Leno és Ben Yedder

Megérkezett a hét legerősebb csapata, este már bonthatóak is a csomagokból!

Kiszivárgott! Jön a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változata

A 10 éves játék Remastered változata a PEGI korhatár besoroló oldalán bukkant fel, majd gyorsan le is törölték. De az internetnek ennyi elég volt.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO