LOL
Aatrox mellett Zac is komoly változásokra számíthat az MSI után
Aatrox mellett Zac is komoly változásokra számíthat az MSI után
Két karakter is komoly változások előtt áll, ám a Riot Games úgy döntött, a 9.9 és a 9.10-es ciklusok előtt már nem piszkálják meg őket, elvégre hamarosan kezdődik az MSI, vagyis a Mid-Season Invitational. Az egyik ilyen hős Aatrox, akit a reworkje óta folyamatosan igyekezett egy bizonyos irányba terelni a kiadó, ám rájöttek, hogy komolyabb változtatások nélkül nem fogják tudni elérni a kívánt eredményt. Jelen pillanatban az a nagy probléma Aatrox-szal, hogy nem tudják úgy nerfelni, hogy kikerüljön a profi metából, viszont olyan helyzetbe se tudják helyezni, hogy kecsegtető választás legyen egy mezei Solo Queue mérkőzésen. A hamarosan esedékes módosításának a célja, hogy a profik kezében gyengébbnek érződjön, viszont egy normál mérkőzésen mégis életrevaló választás legyen. Aatrox várható változásairól itt olvashatsz bővebben: https://gamer.hu/2019/04/11/komoly-valtozasokon-eshet-at-aatrox-ultija-a-9-9-soran-riot-jag-osztotta-meg-a-tervezetet-a-kozosseggel-lol-cikk/ Viszont, akiről egészen eddig nem tudtunk, az Zac. Riot Scuffy, a legutóbbi blogposztjában az Aatrox módosítások mellett megemlítette Zac-et is, akire jelenleg több variációt is tesztel a fejlesztőcsapat. Elsősorban Zac ultiján dolgoznak, a rioter elmondásai szerint egy olyan verziót tesztelnek házon belül, amit korábban már elvetettek, ám most plusz effektekkel erősítettek meg. Sajnos ennél pontosabb infóink még nincsenek Zac átalakításáról, ám az biztos, hogy elsősorban az ultiját szeretnék használhatóvá tenni, s ennek érdekében akár az egész képességet hajlandók kicserélni egy teljesen újra.
Az MSI május 1-től egészen május 19-ig tart, a torna során pedig az érintett csapatok a 9.8-as verzióval fognak játszani. Így Aatrox és Zac átalakítása leghamarabb csak valamikor május közepén érkezhet.
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Tényleg ennyire rossz lett a Metro: Exodus? Vagy az Epic áll a háttérben?

A játékosok értékelései homlokegyenest mást állítanak, mint a kritikusoké. De ki mond igazat?

Tfue újabb exploitot talált - Több tárgyat is kivehetünk a hibás automatákból

Kissé hibásak még az új automaták. Egy bug miatt a tervezettnél több tárgy is eshet belőle.

LOLbox-image

Könnyít a Riot Games a Zed nerfen - Nem a jelenlegi PBE verzió érkezik majd a 9.8-ban

Sok kicsi sokra megy, szokták mondani. Ezúttal tényleg csak egy kicsit módosít a kiadó, ám ennek igazán örülhetnek a Zed játékosok.

Még a KFC is nekiment az Epic Games-nek - Sok múlik a v8.30-on!

Nagy a baj, ha már más nagyobb cégek is az Epic Games-en nevetnek.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO