Fortnite
Profiként akart csalni a Fortnite világkupán - A csapata azonnal kirúgta
Profiként akart csalni a Fortnite világkupán - A csapata azonnal kirúgta
Az idei évben egyértelműen minden a World Cup körül forog a Fortnite közösségen belül. Bárki bejuthat a versenyre, hiszen a selejtezőket online, kliensen keresztül rendezi az Epic, a tét pedig egyáltalán nem kicsi, a teljes rendezvény nyereményalapja több mint 40 millió dollár! Némelyeket annyira megrészegít a sok pénz, hogy játékukat csalással akarják megdobni, ez történt JonnyK-vel is, akit 2018-ban igazolt le egyébként a Team Kaliber. A játékos tehát közel sem volt ügyetlen, ám valószínűleg nem bírta a nyomást annyira, mint versenytársai, így könnyíteni akart a helyzetén.
A probléma csak az, hogy olyan embertől kért cheat programot, aki kapcsolatban volt egy Youtuberrel, The Fortnite Guy-jal.
A hacker ESP programokat terjeszt, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lássák ellenfeleiket akár falakon keresztül is, vagy meglehetősen nagy távolságból. Az ex-Team Kaliber játékos is egy ilyen programért jelentkezett be, ám a beszélgetésüket a hacker rögzítette, s elküldte The Fortnite Guy-nak.
A hacker és JonnyK Discord beszélgetése
Az esetből a Youtuber videót készített, ami vírusként terjedt a közösségen belül. Természetesen mindez eljutott a Team Kaliber vezetőségének fülébe is, akik azonnali hatállyal megszüntették a kapcsolatot Jonathan "JonnyK" Kosmalával.   JonnyK azóta törölte Twitter fiókját, ám az esetre még nem reagált.  
Olvastad már ezeket a cikkeket?

2v2 FIFA Kupa a Ziccer Sport Pubban - Két divízióban is indulhatnak a csapatok

A Be YourPlayer és a TFSE a TrollFocival karöltve versenyt hirdet.

Következő állomás: Szolnok! Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás

A szolnoki rendezvényen találkozhattok Paplovaggal és Kovács Zsoltival is, akik nem csak dedikálnak, de simán játszhattok is velük.

Megérkezett a Steam Summer Sale! - Íme a legjobb akciók

Végre kezdetét vette a Valve nyári akciója.

×