Fortnite
Profiként akart csalni a Fortnite világkupán - A csapata azonnal kirúgta
aaron-igrici - Aaron Igrici - 3 napja
Címkék: Esport fortnite battle royale epic games World Cup JonnyK
Profiként akart csalni a Fortnite világkupán - A csapata azonnal kirúgta
Az idei évben egyértelműen minden a World Cup körül forog a Fortnite közösségen belül. Bárki bejuthat a versenyre, hiszen a selejtezőket online, kliensen keresztül rendezi az Epic, a tét pedig egyáltalán nem kicsi, a teljes rendezvény nyereményalapja több mint 40 millió dollár! Némelyeket annyira megrészegít a sok pénz, hogy játékukat csalással akarják megdobni, ez történt JonnyK-vel is, akit 2018-ban igazolt le egyébként a Team Kaliber. A játékos tehát közel sem volt ügyetlen, ám valószínűleg nem bírta a nyomást annyira, mint versenytársai, így könnyíteni akart a helyzetén.
A probléma csak az, hogy olyan embertől kért cheat programot, aki kapcsolatban volt egy Youtuberrel, The Fortnite Guy-jal.
A hacker ESP programokat terjeszt, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lássák ellenfeleiket akár falakon keresztül is, vagy meglehetősen nagy távolságból. Az ex-Team Kaliber játékos is egy ilyen programért jelentkezett be, ám a beszélgetésüket a hacker rögzítette, s elküldte The Fortnite Guy-nak.
A hacker és JonnyK Discord beszélgetése
Az esetből a Youtuber videót készített, ami vírusként terjedt a közösségen belül. Természetesen mindez eljutott a Team Kaliber vezetőségének fülébe is, akik azonnali hatállyal megszüntették a kapcsolatot Jonathan "JonnyK" Kosmalával.   JonnyK azóta törölte Twitter fiókját, ám az esetre még nem reagált.  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Ninja elárulta, melyik három landolási helyet érdemes elkerülni a játék elején

A Fortnite legnézettebb alakja nincs megelégedve a játék minden területével.

Tényleg javítottak a looton: Íme Erangel 2.0!

Ezekkel a változtatásokkal hamar elfelejti mindenki a Flare Gun fiaskót.

EZ4ENCE, csoda Katowicében! Döntőben vannak a finnek

A másik ágon nem sikerült a bravúr, az Astralis jutott tovább.

Horizontális Launch Pad trükk - Így javíts a Late Game rotációdon

Igazi kompetitív csemege, íme trükk, amivel javíthatsz az eredményeiden.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO