Fortnite

Profiként akart csalni a Fortnite világkupán – A csapata azonnal kirúgta


Az idei évben egyértelműen minden a World Cup körül forog a Fortnite közösségen belül. Bárki bejuthat a versenyre, hiszen a selejtezőket online, kliensen keresztül rendezi az Epic, a tét pedig egyáltalán nem kicsi, a teljes rendezvény nyereményalapja több mint 40 millió dollár!

Némelyeket annyira megrészegít a sok pénz, hogy játékukat csalással akarják megdobni, ez történt JonnyK-vel is, akit 2018-ban igazolt le egyébként a Team Kaliber. A játékos tehát közel sem volt ügyetlen, ám valószínűleg nem bírta a nyomást annyira, mint versenytársai, így könnyíteni akart a helyzetén.

A probléma csak az, hogy olyan embertől kért cheat programot, aki kapcsolatban volt egy Youtuberrel, The Fortnite Guy-jal.

A hacker ESP programokat terjeszt, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lássák ellenfeleiket akár falakon keresztül is, vagy meglehetősen nagy távolságból. Az ex-Team Kaliber játékos is egy ilyen programért jelentkezett be, ám a beszélgetésüket a hacker rögzítette, s elküldte The Fortnite Guy-nak.

A hacker és JonnyK Discord beszélgetése

Az esetből a Youtuber videót készített, ami vírusként terjedt a közösségen belül. Természetesen mindez eljutott a Team Kaliber vezetőségének fülébe is, akik azonnali hatállyal megszüntették a kapcsolatot Jonathan “JonnyK” Kosmalával.

 

JonnyK azóta törölte Twitter fiókját, ám az esetre még nem reagált.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva