CSGO
CS:GO a színfalak mögött: hálószoba titkok és rágó miatt gratuláló Liquid játékosok
CS:GO a színfalak mögött: hálószoba titkok és rágó miatt gratuláló Liquid játékosok
Egyes CS:GO versenyek sokkal feszesebb és szigorúbb lebonyolításban zajlanak a többinél, de a leglazább nagyverseny díját egyértelműen a Blast Pro nyerné. Nem annyira kötetlen, mint egy Summit, de a többi magas pénzdíjazású LAN versenynél sokkal oldottabb, ami a játékosokon is érződik. Kezdve azzal, hogy a verseny előtt minden játékos megkapja a saját kártyáját, melyet mindig az adott eseményre aktualizálnak a szervezők. A médianapon szembesülnek velük, milyen játékerőt és hasznosságot tulajdonítanak nekik a szakértők, és mindig jól szórakoznak a kapott értékeken. Tökéletes példa s1mple, akinek minden értéke a maximumhoz közeli, egyedül a hatékonyság csúszott jóval 90 alá. Mikor meglátta, röhögve mutatta a csapattársaknak a kapott számot, de aztán pontosan ez történt. Az egyéni statisztikák alapján s1mple bekerült az All Star csapatba, de a Na'Vi tényleg csak utolsó előtti lett a versenyen.
De nem csak a média nap, hanem a versenyek alatti hangulat is sokkal lazább, ami az ingame chatből is visszaköszön.
A döntő második mapján, 1:0-ás FaZe vezetésnél rain olyan első félidőt rakott Dust2-n, amivel szinte egymaga eldöntötte a pályát. 26:4-es KD-vel zárta CT oldalt, a félidei szünetben a Liquid játékosok egyből a siker receptje után érdeklődtek. Rain szerint egy rágó lehetett a kulcs, amit GuardiaN-tól kapott. A korábban játszott Liquid vs. MIBR meccsen pedig a korábban coldzeráékkal együtt játszó Stewie került a célkeresztbe. A mostanra már Liquidbe igazolt Stewie egykori szobatársa, coldzera kürtölte világgá a furcsa szimatolós szokást. Jó látni, hogy akad még olyan verseny, ahol a tét komolysága és a rengeteg pénz nem öli meg teljesen a jó hangulatot, és a játékosok el tudják magukat engedni a meccsek alatt is!
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Megérkezett a Ray Tracing támogatás a GTX-ekre is!

Mostantól bizonyos GTX-eken is élvezhetjük a Ray Tracinget.

Tekkz lett az ELEAGUE bajnoka, nem akármilyen eseményen vagyunk túl

Tekkz nem csak háromszoros bajnok, valószínűleg meglőtte a hónap gólját is!

Szerénységből is csillagos ötös olofmeister: "Ezen a Majorön engem kellett carry-zni"

Thorin állt kicsit bele az istenítésbe, de erre a válaszra talán ő sem számított.

"Ekkora rektelés előtt illik síkosítót használni" - 15:0 és 11:4-es első félidőkkel nyert az Astralis

Simán továbbjutott a világelső dán alakulat, bár a második mapot majdnem elszórakozták.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO