CSGO
FaZe győzelemmel zárult a legutóbbi Blast Pro, az Astralis csak negyedik lett
tamas-biro - Tamas Biro - 3 napja
Címkék: Egyéb Counter Strike
FaZe győzelemmel zárult a legutóbbi Blast Pro, az Astralis csak negyedik lett
Hihetetlen sikerszéria bomlott meg Miamiban. A világelső, zsinórban két Majort nyerő Astralis régen látott rossz játékkal csak a negyedik lett a LAN-on, amivel megszakadt közel egy éves sorozatuk. 2019 januárjában és 2018 szeptemberében becsúszott nekik egy-egy második hely is LAN-on, valamint 2018 novemberében egy bronzérem. De ezen kívül minden LAN-t megnyertek a dánok.
Olyan versenyért, ahol ne állhattak volna dobogóra, egészen tavaly nyaráig kell visszamenni, 2018 júliusban fordult elő legutóbb ilyen.
A Blast Pro Miami során azonban újra megtörtént, hiszen a csoportkörben csak 4 pontot gyűjtöttek a dánok. A FaZe, Liquid és MIBR hármas után így csak a negyedikek lettek. Maga a verseny egyébként gyönyörű keretes szerkezetet kapott, az első és az utolsó találkozót is a Liquid és a FaZe játszották. A csoportkörben a hazai szurkolóktól tüzelt Liquid még sima 16:5-ös csapást mért NiKo-ékra, a döntőben aztán szépen visszakapták. 16:6-ra nyerte az első mapot a FaZe, majd a másodikon 16:12-vel le is zárták a döntőt. A torna MVP-je az irányítás mellett is remeklő NiKo lett, aki minden egyes meccsen 1.00-ás érték fölé lőtte magát. Átlagban 1.44-es értéket hozott a 7 mapon, megérdemelt MVP cím és megérdemelt győzelem a csapatnak.
Ritkán látni olyat mostanában, hogy egy LAN ne az Astralis-ról és valamelyik dán zseniről szóljon, de íme a ritka pillanatok egyike!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

FIFA 19 Carniball Gomez 90 SBC tippek

A Carniball okán zseniális lapokat húzhatunk be pakkokból, de SBC-ből sincs hiány. Itt vannak a mi csapataink Gomez 90-es lapjához!

Bekerült a Flare Gun a játékba! - Megérkezett a 26. update az éles szerverekre

Megérkezett a várva-várt 26. update az éles szerverekre.

Akciófigyelő: ezzel a két ingyenes játékkal most 11 000 forintot spórolhatsz

Tacoma a Humble Bundle, és Oxenfree az Epic Store jóvoltából.

Az év tanára nem hagyja magát! Per lesz a Fortnite miatt kirúgott tanár ügyéből

A szülők úgy tűnik meggondolták magukat, és most már örülnének a tanár sajátos módszerének.

LOLbox-image

Exkluzív szerződést kötött az SKT és a Riot Games Korea - Futurisztikus közvetítéseket terveznek már idén!

Néhány hónapon belül már VR szemüveggel nézhetik a kiváltságos nézők az LCK találkozóit.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO