CSGO
Ilyet se láttunk még, egyedül bérelte ki a tabella élmezőnyét az új mouz lineup
tamas-biro - Tamas Biro - 3 napja
Címkék: Counter Strike Esport csgo statisztika csgo esport csgo mousesports csgo mouz
Ilyet se láttunk még, egyedül bérelte ki a tabella élmezőnyét az új mouz lineup
A csapatok sikerei mellett a rajongók előszeretettel követik a kedvencek egyéni statisztikáit is. Figyelik, hogy melyik versenyen ki volt a legjobb, és hogy milyen csapatok férnek be az élmezőnybe. Általában minden csapatban akad legalább egy valaki, aki kimagaslik a mezőnyből és egyéni teljesítménnyel húzza az egész csapatot. Bármennyire is kiegyenlített egy csapat, valaki mindig csúcsformát fog ki, ez már csak így van.
Vegyük példának a legutóbbi nagyversenyt, a Blast Pro Miami 70 milliós LAN versenyét.
A legjobb 5 játékosban 4 különböző csapat sztárja is befért. A Liquid, a MIBR és a Na'Vi legjobbjai mellett egyedül a FaZe adott két játékost is a Top5-be. Amikor egy csapatból két-három játékos is bekerül a Top5-be, az már igazi erődemonstráció, és csak ritkán történik meg.
Olyat pedig, hogy egy csapatból mind az öt játékos a Top5-be jusson, eddig még sosem láttunk. De csak eddig.
Az ESL Pro League első csoportkörében ugyanis az új mousesports felállás rögtön összehozta ezt a bravúrt. Az egyébként nem túl nehéz, de nem is sétagalopp könnyedségű csoportban az OpTic, a North és az egykori Space Soldiers sem tudta megállítani az új mouz ötöst. A lejátszott 7 map alapján annyira az ellenfelek fölé nőttek, hogy a verseny 5 legjobb játékosa, az 5 mousesports player lett végül. 1.30 és 1.16 a legjobb és a leggyengébb teljesítmény csapaton belül, elképesztően kiegyenlített teljesítmények. Amikor valaki megálmodja a tökéletes gépezetet a csapatnak, az pontosan így néz ki papíron. Mindenki átlag fölött játszik, ők a verseny 5 legjobb játékosa, meg is nyerik a meccseket, és senki nem lóg ki se fölfelé, se lefelé.
Bravúros teljesítmény rögtön az új mouz lineup bemutatkozásakor! Csak így tovább!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Megvan az Apex Legends első áldozata: a RoE nem élte túl a versenyt

Drasztikusan lecsökkent a játékosszám, az Apex februári megjelenése óta.

Végre átdolgozzák a pályaválasztót!

Végül csak megfogadták a játékosok tanácsát.

Segítség a Pick’Em tippekhez, csütörtökön jön a Major rájátszás

Szubjektív értékelésünkben kielemezzük a ránk váró playoffot, és megtesszük személyes tippjeinket a papírforma alapján.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO