Egyéb
Először csak kigúnyolták, majd összefogott érte a Twitch közösség
farkas-mate - Farkas Mate093 - 2 napja
Címkék: Gaming twitch Info twitch közösség
Először csak kigúnyolták, majd összefogott érte a Twitch közösség
Az internet nem épp a legelfogadóbb hely, teljesen mindegy, hogy kiről van szó, negatív, fröcsögő trollok voltak, vannak és lesznek is, míg világ a világ. A hátrányos helyzetűeket épp ezért gyakran olyannyira elrisztják ezek az emberek, hogy nem igazán merik felvállalni magukat, de OnlySonic esete szerencsére jó véget ért. Egy népszerű streamer, "Mizkif" épp a "Just Chatting" részt böngészte élő adásban, amikor rátalált OnlySonic csatornájára. Mizkif nézői közül páran átmentek és gúnyolni kezdték a testi hibával született OnlySonic-ot, óvodás módjára természetesen a kinézetével élcelődtek. A bántó szavak ellenére OnlySonic nem lett túlzottan ideges, sajnos megszokta már ezt a viselkedést, de állítása szerint azért nem mindennapi a csatornáján ez a magatartás. A nézői rengeteg dologban segítik, ő pedig már nem is igazán tud megsértődni azon, ha valaki gúnyolni kezdi. Épp ezért hozta be a !face parancsot, ami önirónikus módon leplezi le a testi hiányosságát, ezt beírva ugyanis a következőt dobja ki az automoderátor: "A streamer defekttel született". Állítása szerint ezzel is a gúnyolódók ellen védekezik, hiszen mást nem igazán tudnak a fejéhez vágni. A Twitch közössége nem állt le, OnlySonic ugyanis nagyon szívesen streamelt volna játékokat korábban, viszont nem volt pénze egy gamer számítógépre. Amint felkapták a streamer történetét, hamar összejött a gamer PC-hez szükséges 1600 $, azaz 450 ezer forint.
"Sosem gondoltam volna, hogy ez összejöhet, köszönöm!"
Korábban a streameléshez szükséges mikrofont is a nézői segítségével tudta megvásárolni, ami mindössze 100 $-ba került, de már az is hatalmas segítséget jelentett számára. A korábban a csatornán gyűlölködő "xiedahgoo" felhasználót a Twitch vezetősége kitiltották, jelezve, hogy nem szívesen látják a hasonló felhasználókat. A fiatal streamer a higgadt magatartásával és a bátorságával vívta ki a közösség tiszteletét. Nem mindennapi történet, amiből jól látható, hogy bőven van még olyan együtt érző felhasználó, aki nem csupán a kinézet alapján ítéli meg játékostársát. A gyűlölködő magatartásnak pedig egész egyszerűen nem a Twitch-en van a helye, ez egy építő közösség, ahová szórakozni járnak az emberek, nem pedig szívni mások vérét.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/04/15/akciofigyelo-rekord-alacsony-aron-viheto-a-sea-of-thieves/
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Videón még durvább a különbség! Ötször olyan gyors az ALT+TAB az update óta

Akik még kételkednek a frissítés eredményességében, csak nézzék meg ezt az összehasonlító felvételt.

LOLbox-image

Végre könnyítik a rendszert? - A Riot Games új Prestige Point gyűjtő lehetőségeket jelentett be

Hallgatott a közösségre a Riot, könnyítenek a Prestige rendszeren.

Újabb játékban tarol a hardveres ban, alig fél óra alatt tiltja ki az új accountokat

A fejlesztők már az elején tisztázták, az Apex Legends-ből nem lesz csalóparadicsom.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO