Fortnite
Érkezhet egy teljesen új Fortnite x Avengers kollaboráció?! - Donald Mustard az Epic-től erre utalhatott
aaron-igrici - Aaron Igrici - 3 napja
Címkék: Gameplay Info fortnite battle royale epic games marvel Robert Downey Jr.
Érkezhet egy teljesen új Fortnite x Avengers kollaboráció?! - Donald Mustard az Epic-től erre utalhatott
A tavalyi évben mindenkit meglepett, amikor megérkezett Thanos és az Infinity Gauntlet LTM a Fortnite-ba. Ez a játékmód és a titán már szinte biztos, hogy hamarosan visszatérnek a játékba, hiszen a v8.30-as frissítés forrásfájljaiban már megtalálható volt pár erre utaló játékelem. https://gamer.hu/2019/04/12/thanos-hamarosan-visszaterhet-mar-a-forrasfajlokban-az-infinity-gauntlet-ltm-elemei-fortnite-cikk/ Viszont lehetséges, hogy ezúttal ennél nagyobb durranást tervez a Marvel és az Epic Games, legalábbis Donald Mustard tweetje alapján erre következtethetünk. Ő az az Epic Games munkatárs, aki előszeretettel pakolja tele bejegyzéseit easter eggekkel, ő volt például az a személy, aki Wailing Woods megszűnése előtt a bejegyzéseinek helyszínét Wailing Woods-ra állította, valamint a Prisoner megszökése előtt a "Dungeon"-ból osztott meg gondolatokat a közösségi oldalra.   Legutóbbi bejegyzése szintén nagy port kavart a Fortnite közösségen belül, ugyanis megosztott egy képet, amin Robert Downey Jr. (Vasember) látható, Fortnite feliratú pólóban. A megosztási szöveg pedig a következő:
"Jól nézel ki Robert, hamarosan találkozunk!"
Ha nem az Epic Games kreatív rendezőjéről beszélnénk talán még el is tudnánk menni az eset mellett szó nélkül, ám Mustard annyiszor jelezett már előre hatalmas eseményeket a játékban, hogy ez esetben nem tudjuk kizárni a további együttműködés lehetőségét. Az új Bosszúállók film a jövőhéten érkezik a mozikba, bármit is tervez az Epic Games, legkésőbb jövőhéten ki kell derülnie. Szomorúak lennénk, ha mindez "csak" az Infinity Gauntlet LTM visszatérése miatt történik...  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Rekordfigyelő: új magyar Solo vs. Squad killrekordot döntött Eragonist

A magyar streamer egyedül irtotta ki a szerver egyharmadát.

Megszületett az eddigi legigazságosabb világranglista, tökéletes az összhang

A Major eredményeket és a világranglistát egymás mellé téve, még sosem volt ennyire igazságos a lista.

A végére elfogyott a finn csoda: újabb unalmas Major döntő, újabb Astralis siker

A harmadik Majorjüket nyerik a dánok, látszólag el sem fáradtak a döntőben,

Még mindig az AR-ek a királyok! - Íme a PUBG 5 legnépszerűbb fegyvere

Az AR-ek továbbra is óriási népszerűségnek örvendenek.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO