LOL
Európa történetének legsimább döntőjét láthattuk - A G2 bedarálta az Origent
aaron-igrici - Aaron Igrici - 3 napja
Címkék: League of Legends Esport fnatic g2 döntő Origen LEC
Európa történetének legsimább döntőjét láthattuk - A G2 bedarálta az Origent
Miután sokak meglepetésére az Origen legyőzte a Fnaticot az LEC elődöntőjében, úgy tűnt, egy igazán színvonalas visszavágóra számíthat a nézőközönség. Ugyan az Origen egyszer a rájátszás során már kikapott 3-0-ra Perkzéktől, a Fnatic ellen mutatott játék egyértelmű fejlődést mutatott, többen bíztak is abban, hogy sikerül visszavágniuk Nukeduckéknak.
Mindez végül nem érkezett meg, olyannyira nem, hogy az európai régió történetének legrövidebb League of Legends döntője kerekedett ki a helyzetből!
A G2 szabályosan szétzúzta az Origent, gyakorlatilag bármit csináltak, az jobbnak bizonyult a döntőben. Egyértelműen látszott a felkészültség, teljesen mindegy volt, hogy mit tervez az Origen, arra volt egy válasza a G2-nak. Ilyen volt például a Sona-Taric kombináció meglepő ellen stratégiája, a G2 felélesztette a tavalyi év nyarán divatos "funnel" stratégiát és könnyűszerrel elkaszálta az Origen próbálkozásait.   Fényévek voltak a két csapat között, ami egy már-már röhejesen egyoldalú 3-0-ás végeredményt eredményezett. Hab volt a tortán, hogy az utolsó, harmadik játékot rekordidő alatt zárta le a G2, az európai régió leggyorsabb meccsét játszották, 18 perc és 31 másodperc alatt döntötték le az Origen Nexusát.  
A Fnatic egy éves regnálása után tehát újra a G2 az úr Európában, Caps és csapata fogja tehát képviselni régiónkat az MSI-on idén!
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO